KooKoon uudeksi puheenjohtajaksi Jukka Havia

26.09.2023

KooKoo Hockey Oy:n yhtiökokous pidettiin tiistaina.

KooKoo Hockey Oy:n yhtiökokous valitsi yhtiön uudeksi puheenjohtajaksi Jukka Havian, KTM, 54. Havia on ollut KooKoon hallituksessa vuodesta 2020 lähtien.

– Olen otettu ja kiitollinen, että yhtiökokous antoi minulle luottamuksen puheenjohtajaksi. Meillä on KooKoossa paljon monipuolista osaamista sekä operatiivisessa toiminnassa että johdossa, joten jatkan mielelläni töitä KooKoon eteen puheenjohtajana, Jukka Havia kommentoi.

Havia asuu Vantaalla ja työskentelee Evac Groupin talousjohtajana. KooKoon edellinen puheenjohtaja Mikko Pulkkinen ei ollut enää käytettävissä aloitettuaan Jääkiekon SM-liiga Oy:n toimitusjohtajana.

Yhtiön hallitukseen jatkavat Havian lisäksi Jarno Jokivirta, Kalle Nikkanen, varapuheenjohtaja Pulla Peltola ja Tero Tyynelä.

– Haluamme jatkaa samalla kasvu-uralla, jolla yhtiö on ollut jo pitkään. Kestävä taloudellinen pohja luo edellytykset urheilussa menestymiselle. Hyvän taloudellisen ja urheilullisen menestyksen sekä kouvolalaisen yhteisöllisyyden päälle on hyvä rakentaa tulevaa.

Yhtiökokous vahvisti myös edellisen tilikauden tuloksen, joka oli ennen tilinpäätössiirtoja ja veroja 609 875,47 euroa.

Lisätietoja:
KooKoo Hockey Oy:n toimitusjohtaja Sakari Välimaa, p. 050 3811 355
KooKoo Hockey Oy:n puheenjohtaja Jukka Havia, p. 050 355 3757