KooKoon U20 uuteen kauteen Marko Rairaman johdolla

27.4.2022

KooKoon U20 uuteen kauteen Marko Rairaman johdolla

Myös joukkueen johtoryhmä on uusiutunut.

KooKoo U20-joukkue aloittaa valmistautumisensa uuteen kauteen 2022–2023 uudessa komennossa, sillä Nuorten SM-liigaa pelaavan joukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Marko Rairama, 30.

Rairama saapuu Kouvolaan Hämeenlinnasta, jossa hän on toiminut yhteensä kuusi vuotta HPK:n U20-joukkueen valmentajana, mistä kaksi viimeisintä päävalmentajana. Rairamalla on kokemusta myös pelaajana HPK:n junioreista.

– Hyvät fiilikset ja innoissamme aloitamme Kouvolassa. Täällä ollaan menty viime vuosina hyvään suuntaan ja olen otettu siitä mahdollisuudesta, mikä meille annettiin, Rairama kommentoi.

– Täällä oikeasti arvostetaan U20-joukkuetta ja tavoitteemme on vielä kehittää ja viedä toimintaa eteenpäin. Muotka ja co. tekivät täällä hienoa työtä, Rairama jatkaa.

Rairaman aisaparina toimii tulevalla kaudella Saku Järvi, joka niin ikään saapuu Kouvolaan HPK:sta.

– Marko Rairamasta saamme erittäin motivoituneen ja sitoutuneen valmentajan auttamaan eteenpäin U20-joukkueen pelaajiamme. Heti ensi metreistä alkaen hihat on kääritty ylös ja valmistautuminen uuteen kauteen on jo täydessä vauhdissa. Yhdessä Saku Järven kanssa uskon heillä olevan hyvä mahdollisuus johtaa KooKoon U20 kilpailullisesti erinomaiseen tulokseen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen viestittää.

Joukkueen huoltovahvuuteen saadaan myös uudet kasvot, sillä Harri Niskanen liittyy myös johtoryhmään kolmantena huoltajana.

KooKoon U20-joukkueen johtoryhmässä jatkavat maalivahtivalmentaja Matti Ranta, joukkueenjohtajat Kari Laakso ja Antero Järvinen ja huoltajat Tapani Airikka ja Kari Matila.