KooKoon toimiston poikkeusaukioloaikoja

29.3.2020

29.03.2020 10:00

KooKoon toimiston poikkeusaukioloaikoja

KooKoon toimisto palvelee koronaviruspandemiasta johtuen vain tiettyinä ajankohtina ja vain sovitusti.

Koronaviruspandemiasta johtuen myös KooKoon toimiston aukioloaikoja ja ihmiskontakteja rajoitetaan. Muutoksilla voimme osaltamme olla ehkäisemässä koronaviruksen leviämistä. KooKoon toimiston väki myös työskentelee etänä mahdollisuuksien mukaan.

KooKoon toimisto palvelee siis vain seuraavina ajankohtina ja sovitusti:

Vko 14 ke-to 1.–2.4. klo 10.00–16.00, pe 3.4. klo 12.00–16.00
Vko 15 ti-to 7.–9.4. klo 10.00–16.00 ja tästä eteenpäin joka viikko ti-to klo 10.00–16.00.

Muina aikoina KooKoon toimisto on suljettu ja palvelee vain puhelimitse ja sähköpostitse. Aukioloaikojen aikana toimistolle käynti A-oven viereisen pikkuoven kautta.

Otathan yhteyttä asioiden sopimiseen puhelimitse 020 768 9370 tai sähköpostitse office@kookoo.fi.

KooKoon toimistolla pyritään myös ehkäisemään viruksen leviämistä ja asiakkaat palvellaan mahdollisuuksien mukaan ilman lähikontaktia. Samasta syystä KooKoon toimistolla ja KooKoo-lounaalla ei käsitellä jatkossa lainkaan käteistä rahaa, vaan ainoastaan lounasseteleitä, kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja maksukortteja. Pankkikorttimaksuissa suositellaan lähimaksua.

Huolehdithan myös hyvästä hygieniasta vierailusi aikana tai KooKoo-lounaan nuodossa. Kiitos, että ehkäiset yhdessä kanssamme viruksen leviämistä.

KooKoo-Shopin verkkokauppatilaukset

Käsittelyajat:

KooKoon verkkokauppatilauksien arvioitu käsittelyaika on poikkeuksellesti edellä mainituista syistä noin 1,5 viikkoa. Huomioithan, että myös noudolla ennen 23.3. tilatut tuotteet ovat noudettavissa vain toimiston aukioloaikoina.

Keräilykortteja sisältävien tilauksien käsittely alkaa vasta viikon 14 lopulla, kun keräilykortit saapuvat KooKoon toimistolle.

Kiitos kaikille tilaajille! Käsittelemme tilaukset tilausjärjestyksessä ja niin nopeasti, kuin se on mahdollista. Tukituotteita ja kannattajatuotteita saat edelleen hankittua verkkokaupastamme KooKoo-Shopista!

Toimitustavat:

Tuote on noudettavissa VASTA, kun KooKoolta on ilmoitettu, että tuote on noudettavissa. KooKoo ilmoittaa asiakkaille, kun tilaus on käsitelty ja valmiina noudettavaksi tai postitettu asiakkaalle.

Maanantaista 23.3. alkaen KooKoon verkkokauppatuotteiden toimitus koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi poikkeuksellisesti vain postitse, eli 23.3. jälkeen tuotteita ei voi tilata noudolla. Tiedotamme, kun tilanne muuttuu. Ennen 23.3. noudolla tilatut tuotteet toimitetaan valitun toimitustavan mukaan.