KooKoon sisällöntuottajaksi Valtteri Flinck

12.8.2020

12.08.2020 15:35

KooKoon sisällöntuottajaksi Valtteri Flinck

KooKoon uutena sisällöntuottajana aloittaa porvoolaislähtöinen Valtteri Flinck.

KooKoon toimisto sai elokuussa uutta verta vahvuuteensa, kun sisällöntuottajan saappaissa aloitti Valtteri Flinck, 33. Porvoolaislähtöinen Flinck muutti elokuun alussa Kouvolaan töiden perässä.

Flinck on valmistunut Keudasta media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta mediapalveluiden toteuttajaksi vuonna 2019. Hänellä on urheiluseuratyöstä kokemusta Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatalolla Suomi-sarjassa pelaavalta Porvoon Huntersilta, jolle Flinck on tehnyt valokuvia ja mainoksia parin kauden ajan.

– Haluan parantaa KooKoon näkyvyyttä erityisesti visuaalisesti ja vaikuttaa siihen, miltä seura näyttää ulospäin, Flinck kertoo.

Lisäksi Flinck on tehnyt graafista suunnittelua monille eri tahoille ja sisällöntuottajana hän tulee tekemään KooKoolle graafista suunnittelua ja erityisesti videotuotantoa. Lisäksi Flinck tulee tekemään organisaation viestintää yhdessä yhteisöpäällikkö Nita Aholan kanssa.

– Meillä on ollut selkeä tarve ja tilaus Valtterin osaamiselle. Nyt aika on myös sopiva, kun paluu arkeen on alkanut ja päästään rakentamaan kauden alkua askel kerrallaan, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi toimiston vahvistumista.

– Valtterin mukaantulo nopeuttaa ja tehostaa meidän toimintaa, vaikka tarvitsemme joissakin tietyissä asioissa edelleen myös ulkopuolista osaamista ja niiden palasten suhteen yhteistyömme Madmixin kanssa jatkuu myös tulevalla kaudella, Välimaa väläyttää myös yhteistyösopimuksen syntyä.

Sisällöntuottajan tavoittaa valtteri.flinck@kookoo.fi ja puhelimitse 040 835 3211.