KooKoon Raviliiga-hevoselle Fruttifero Lucalle ensimmäinen kilpailu

12.6.2019

12.06.2019 10:37

KooKoon Raviliiga-hevoselle Fruttifero Lucalle ensimmäinen kilpailuKooKoon Raviliiga-hevonen Fruttifero Luca juoksee perjantaina uransa ensimmäisen lähdön Kouvolan Raviradan lounasraveissa. Kuva: Pipsa Virta

Fruttifero Luca juoksee ensimmäisen kilpailunsa perjantaina Kouvolan Raviradalla lounasraveissa.

Kouvolan Raviliigaan kuuluu hyvää, sillä KooKoon Raviliiga-hevonen Fruttifero Luca kilpailee ensimmäisen kerran tämän viikon perjantaina Kouvolan Raviradalla lounasraveissa.

Ravit alkavat klo 12.00 ja Fruttifero Luca juoksee toisessa lähdössä, joka starttaa klo 12.22. Lounasravit ovat nimensä mukaisesti lounasravit ja niissä ajetaan kaikkiaan kuusi lähtöä ja koelähtö.

Raveissa ei ole verryttelyaikoja, joten ne loppuvat noin klo 13.45. Terassilla on ravien aikana tarjolla lounasravibuffa hintaan 9,90 euroa.

Luca sai kilpailuun lähtöradan neljä. Autolähdöissä numerot 1–8 lähtevät matkaan eturivistä auton siivekkeiden takaa ja numerot 9–12 eturivin hevosten takaa. Lucan lähtöön tuli yhteensä yhdeksän osallistujaa, näistä yksi on Lucan lisäksi ensimmäisessä startissaan. Muilla on jo vähän kokemusta ja 3-vuotiaita Lucan lisäksi lähdössä on kaksi hevosta, muut kuusi ovat vanhempia.

– Lähdemme kilpailuun odottavaisin mielin, Lucan ohjastaja Marko Heikari kommentoi.

– Sijoittuu Luca miten tahansa perjantain kilpailussa, säännöllinen kilpaileminen on tarkoitus aloittaa vasta syksymmällä. Lucan kasvu ei ole vielä näin lyhyessä ajassa tasaantunut täysin. Kymi Gp:n jälkeen Luca siirtyy maaseututallille Valkealan Toikkalaan.

Lähtölistan löydät kokonaisuudessaan tästä!

Tulevana viikonloppuna Kouvolassa kilpaillaan myös Kymi GP, minkä tervetulojuhla on perjantaina raviradalla klo 19.00 alkaen. Samalle illalle on sovittu myös Lucan omistajien kesken tallitapaaminen klo 18.00 ja tästä on toimitettu lisäinformaatiota omistajille.

Fruttifero Lucan omistakortilla Kymi GP-lippu hintaan 11€ (norm. 17.50€).

Kun ostat osuuden Fruttifero Lucasta nyt, saat ilmaisen sisäänpääsyn Kymi GP:hen! Osuuden hinta on 100€ ja muita kuluja ei omistajille tule.

Oman osuutesi pääset ostamaan tästä!