KooKoon puolustukseen kokemusta kotiotteluiden ajaksi!

1.4.2021

01.04.2021 07:00

KooKoon puolustukseen kokemusta kotiotteluiden ajaksi!Mikko ”Pönö” Heiskanen (vas.) ja Jarno ”Kultsi” Kultanen. Kuva: KooKoo

Jarno Kultanen ja Mikko Heiskanen palaavat kaukaloon.

Viime aikoina loukkaantumisista kärsinyt KooKoo saa kokemusta puolustuspäähänsä, sillä kaksi kovaa puolustajaa pukee jälleen KooKoo-pelipaidan päällensä. Jarno ”Kultsi” Kultanen tulee pelaamaan numerolla 21 ja Mikko ”Pönö” Heiskanen numerolla 44.

KooKoo ottaa käyttöön työsopimuksissa lukevan pykälän ”muut toimitusjohtajan määräämät työtehtävät”.

– Tiukat ajat ja kapea materiaali vaativat yllättäviä ratkaisuja, joita on ollut jo koko kausi täynnä. Olen iloinen, että molempien henkilöiden sitoutuminen seuraan on näin vahvaa, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

Sopimuksen erikoisuus lienee siinä, että sopimus kattaa vain kauden 2020–2021 loput kotiottelut.

– Kyseisten henkilöiden työsopimuksen kohta ”muut toimitusjohtajan määräämät työtehtävät” mahdollistaa pelaajasopimukset näinkin nopealla aikataululla.

– Kultanen ei ole enää missään partiopoika-iässä, minkä vuoksi hänen selkänsä jumiutuu pitkien bussimatkojen aikana. Heiskasen kohdalla oli puntaroitava sitä, että hän ei voi jättää kissaansa pitkien vieraspeliotteluiden ajaksi yksin kotiin, joten päädyimme tähän ratkaisuun.