KooKoon padel-hallista Teho Sport Areena!

19.4.2021

19.04.2021 15:54

KooKoon padel-hallista Teho Sport Areena!KooKoo on tehnyt uuden kaksivuotisen pääyhteistyösopimuksen Olvi Oyj:n kanssa. Kuva: Valtteri Flinck

KooKoo on tehnyt uuden kaksivuotisen pääyhteistyökumppanisopimuksen Olvi Oyj:n kanssa.

Pääyhteistyösopimuksen mukaisesti Olvin tuotteet tulevat jatkossakin olemaan osana Lumon Areenan ravintola- ja kioskimaailmaa.

Sopimuksen myötä Olvin logo nähdään jatkossakin Lumon Areenalla erilaisissa mainospaikoissa ja KooKoon peliasussa.

Uusi pääyhteistyösopimus sisältää myös uuden yhteisen aluevaltauksen, sillä KooKoon uusi liiketoiminta padelin parissa on sisällytetty sopimukseen ja KooKoon padel-areenan nimi on jatkossa Teho Sport Areena. KooKoo-padel avataan maanantaina 3.5. osoitteessa Tommolankatu 5.

– Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä erittäin onnistuneesti Olvin kanssa. Yhtiön 100% suomalaisomistus on meille iso arvo ja yhtiön tuoteperhe on erittäin laaja, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoo.

– Kokonaisvaltainen yhteistyö on ollut mieluista ja rakentavaa ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme tehtyä kaksivuotisen pääyhteistyösopimuksen, jossa on huomioitu meidän uusi liiketoiminta ja siihen liittyvät tarpeet. Uskon, että tämän yhteistyön avulla saamme Teho Sport Areenalla pelaamisesta lisäarvoa molemmille.

KooKoo-padel avaa ovensa virallisesti maanantaina 3.5.2021. KooKoon yhteistyökumppaneilla ja kausikorttilaisilla on oikeus varata vakiovuoroja itselleen ennakkoon. KooKoo tiedottaa asiasta lisää pian.