KooKoon pääkumppaniverkostoon uusia ja uusittuja sopimuksia!

21.6.2021

21.06.2021 13:13

KooKoon pääkumppaniverkostoon uusia ja uusittuja sopimuksia!

Lisäksi KooKoon pääyhteistyökumppaneista löytyy kuusi sopimusta, joilla on jo aiemmin tehty sopimus kaudesta 2021–2022.

KooKoon vahva pääyhteistyökumppaniverkosto jatkaa vahvana myös tulevalla kaudella! Kotkamills, JATKE, Kumho / Scason, KSS Energia, Lumon ja Team Sportia ovat tehneet pääkumppanitason sopimuksen KooKoon kanssa jo aiemmin kaudesta 2021–2022.

Nyt KooKoon pääkumppanilista saa jatkoa vanhojen kumppaneiden kanssa tehdyillä uusilla yhteistyökumppanisopimuksilla. KooKoon tarinaa jatkossakin ovat kirjoittamassa Terveystalo, Bauer, Ticketmaster, Olvi, TehoSport, Liha REM Oy, Elementit-E Oy, TT Monitoimipalvelut Group, Grano, Kotekmanja Kouvolan kaupunki. Terveystalon ja Bauerin kanssa uudet tehdyt sopimukset ovat peräti nelivuotisia ja muut sopimukset kestoltaan 1–3 vuotta.

– On hienoa nähdä, miten moni kumppani haluaa olla KooKoon mukana myös tulevaisuudessa. Nyt solmittujen sopimuksien taustalta löytyy monia yhteisiä intressejä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa iloitsee.

KooKoon pääkumppaneina jatkavat (uudet sopimukset):

Terveystalo, sopimuksen kesto 4 vuotta
Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille.
www.terveystalo.com

Bauer, sopimuksen kesto 4 vuotta
Beuer on maailman johtavia jääkiekkovarusteiden valmistajia yli 80 vuoden kokemuksella. Bauerin jääkiekkovarusteet ovat korkealaatuisia ja suunnattu kaikille aloittelijasta ammattilaisiin. KooKoon Liiga-joukkue luottaa varusteissaan Baueriin. www.bauer.com

Ticketmaster, sopimuksen kesto 3 vuotta
Tapahtuma-alalla 75 vuotta lippuja myynyt markkinajohtaja, jolla on tapahtuma-alan kehittynein teknologia.
www.ticketmaster.fi

Olvi & TEHO Sport, sopimuksen kesto 2 vuotta
Olvi Oyj on suomalainen juomakonserni, jonka pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Iisalmessa. Sillä on toimipiste myös Helsingissä. Vuonna 1878 perustettu Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta saakka säilynyt panimoyritys. www.olvi.fi. TEHO Sportin tuotteet ovat keskittyneet kestävyysharjoitteluun, voimaharjoitteluun ja palautumiseen. TEHO Sport tuoteperheestä löydät kaiken tarpeellisen yltääksesi entistä parempiin suorituksiin ja palautumaan nopeammin. www.tehosport.fi

Liha REM Oy, sopimuksen kesto 2 vuotta
Liha REM on vuonna 1998 toimintansa aloittanut teurastamo, joka sijaitsee Kausalassa valtatie 12 varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä.
www.liharem.com

Elementit-E Oy, sopimuksen kesto 1 vuosi
Elementit-E Oy on ekologiseen rakentamiseen keskittynyt kouvolalainen perheyritys, joka on teollisen puuelementtirakentamisen uranuurtaja. Yritys valmistaa suurista tehdasrakenteisista moduuleista muun muassa kouluja, hoivakoteja, toimitiloja ja päiväkoteja. www.elementit.fi

TT Monitoimipalvelut Group, sopimuksen kesto 1 vuosi
TT Monitoimipalvelut Group on kouvolalainen monialayritys, joka tekee infrarakentamista: kivitöitä, maanrakennusta, elementtiasennusta, rakennusurakointia ja kiinteistönhuoltoa. www.ttmonitoimipalvelugroup.fi

Grano, sopimuksen kesto 1 vuosi
Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalveluiden osaaja. Grano toteuttaa asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja rigistä printtiin. www.grano.fi

Kotekman, sopimuksen kesto 1 vuosi
Kotekman Oy on kotkalainen vuonna 1987 perustettu teräsrakenteita, teollisuusputkistoja ja koneasennuksia toteuttava yritys, joka on erikoistunut teollisuuden kone- ja laiteasennuksiin, teräsrakennetöihin, teollisuusputkistoihin, asennusmittauksiin, konepurku- ja siirtotöihin. www.kotekman.fi

Kouvolan kaupunki, sopimuksen kesto 1 vuosi
Noin 82 000 asukkaan Kouvola on kaupunki Kaakkois-Suomessa, jossa tapahtuu paljon ja asioita tehdään tunteella: urheilua, musiikkia, teatteria, taiteita ja paljon muuta! www.kouvola.fi

KooKoon pääkumppaneina jatkavat (vanhat sopimukset):

Kotkamills
Kotkamills Oy on metsäteollisyysyhtiö, joka valmistaa innovatiivisia, uusiutuvasta luonnonvarasta kehitettyjä tuotteita. Yrityksen tuotteita ovat mm. KooKoon ottelutapahtumassakin käytössä olevat täysin muovittomat kahvikupit, mukit ja muut astiat.
www.kotkamills.com

JATKE
JATKE on luotettava, kotimainen ja henkilöomisteinen rakennusyhtiö. JATKE rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää.
www.jatke.fi

Kumho Tyre / Scason
Kumhon maailmanlaajuiseksi kasvanut tarina sai alkunsa yli 50 vuotta sitten. Kumho on kasvanut autoilun yleistymisen kanssa rinta rinnan ja kiihdyttäneet ohi monen kilpailevan rengasmerkin. Tällä hetkellä Kumho on 9. suurin rengasvalmistaja maailmassa.
www.kumho.fi

KSS Energia
Energia-alan konserni, joka palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomen. KSS Energia myy sähköä, lämpöä, kaasua, energiaosaamista ja -ratkaisuja.
www.kssenergia.fi

Lumon
Lumon yhtiöt on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni, joka on merkittävä toimija Euroopan ja Pohjois-Amerikan parveke- ja terassimarkkinoilla. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Kouvolassa, Kempeleessä ja Kanadassa.
www.lumon.com

Team Sportia
Valtakunnallinen kotimainen urheilukauppaketju, johon kuuluu 25 myymälää eri puolella Suomea. Team Sportia Kouvola on palveleva urheilukauppa, josta löytää laajan valikoiman urheiluvarusteita jääkiekosta, taitoluistelusta, juoksusta, salibandystä ja hiihdosta.
www.teamsportia.fi