KooKoon osakeanti onnistui täydellisesti

7.9.2020

07.09.2020 15:18

KooKoon osakeanti onnistui täydellisesti

KooKoon osakeanti päättyi 31. elokuuta onnistuneesti – kaikki 2000 osaketta merkittiin!

KooKoo Hockey Oy järjesti osakeannin, jolla yhtiö vahvistaa talouttaan ja luo mahdollisuuksia yhtiön kehittämiseen ja kasvuun. Toukokuussa KooKoo Hockey Oy laski liikkeelle 2000 kappaletta 200 euron arvoisia osakkeita, joilla haettiin 400 000 euroa uutta pääomaa.

KooKoon osakeanti päättyi 31. elokuuta ja kaikki liikkeelle lasketut 2000 kpl uusia osakkeita merkittiin.

– Täydellisesti onnistunut osakeanti on meille äärimmäisen merkittävä asia. Omistajat ovat mukana rakentamassa kehittyvää ja menestyvää Liiga-organisaatiota, kiittelee KooKoo Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Pulkkinen.

Tulevia osakkeenomistajia on ympäri Suomen – ja maailman. KooKoon omistajapohja vahvistuu peräti 360 uudella omistajalla, joiden toimesta merkittiin liki 40%:ia liikkeelle lasketuista osakkeista. Osakeannissa merkittyjen osakkeiden maksuaika on syyskuun loppuun asti, jonka jälkeen yhtiö tekee osakepääoman korotuksen ja rekisteröi uudet osakkaat.

– Meille merkitsee paljon se, että yksittäisiä uusia omistajia on näinkin paljon. Osakeanti ja KooKoo seurana herätti laajaa kiinnostusta ja olemme iloisia yhden joukkueen vahvistumisesta.

– KooKoon slogan – yksi joukkue, monta tarinaa – viestii huippu-urheilun yhteisöllistävästä voimasta. Täyteen merkitty osakeanti vanhojen ja uusien osakkaiden toimesta viestii osaltaan luottamusta ja sitoutumista seuraa kohtaan, jotka ovat yhteisöllisyyden kantavia voimia. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, iloitsee Pulkkinen.

KooKoo Hockey Oy:n pitkän aikavälin liiketaloudellisia tavoitteita on jatkaa kasvu-uralla, edelleen vahvistaa taloutta, sekä panostaa myynnin- ja kumppaniverkoston kasvattamiseen.