KooKoon myynti- ja markkinointijohtajaksi Matti Lindholm

3.4.2023

KooKoon myynti- ja markkinointijohtajaksi Matti Lindholm

KooKoon toimiston joukkueessa tapahtuu muutoksia, kun Matti Lindholm palaa Lumon Areenalle ja myyntijohtaja Päivi Salonen jää syksyllä eläkkeelle.

KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkönä vuosina 2014–2020 työskennellyt Matti Lindholm, 30, aloittaa seuran uutena myynti- ja markkinointijohtajana 3.4.2023 alkaen.

– Kasvaminen ja kehittyminen edelleen edellyttää lisäkäsiä myös toimiston puolella. ”Masa” on tuttu mies sekä kouvolalaisille yrityksille että kaikille kookoolaisille, joten hänet on hienoa saada entistä parempana takaisin, kommentoi KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

Myynti- ja markkinointijohtajan toimi on KooKoossa uusi, mutta siihen valittu mies ei. Lindholm on aiemmin työskennellyt KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkönä ja sittemmin pesäpalloseura Joensuun Mailan toimitusjohtajana.

– Kotiin on tosi kiva palata! Näiden kolmen muualla vietetyn vuodenkin aikana oli aina mahtavaa saada lämmin vastaanotto Lumon Areenan lehtereillä. Samalla vuodet muualla ovat varmasti tehneet hyvää, kehittäneet ammatillisesti ja myös avanneet uudella tavalla silmiä KooKoon tekemiseen, mikä meillä on hyvin ja missä on kehitettävää, Matti Lindholm sanoo.

Uudessa tehtävässä Lindholmin vastuulla on muun muassa yhteistyökumppanimyynnin kasvattaminen ja kumppanitoiminnan kehittäminen, viestinnästä ja markkinoinnista vastaaminen sekä osakeyhtiön muiden tapahtumien kehittäminen.

– Masan mukaan tulo antaa meille mahdollisuuksia organisaation kehittämiseen ja tietyllä tapaa myös toimenkuvien tehostamiseen ja uudelleen muokkaamiseen. Huhtikuun alusta aletaan kokonaisuutta rakentamaan yhdessä koko muun henkilöstön kanssa.

Henkilökuntaliikennettä on myös toiseen suuntaan, sillä KooKoon myyntijohtajana jo vuodesta 2009 toiminut Päivi Salonen jää eläkkeelle 31.10.2023.

– Päivi on tehnyt todella mittavan päivätyön KooKoon myynnin parissa kolmella eri vuosikymmenellä ja siirtyy syksyllä ansaituille eläkepäiville. Aikataulu on otollinen, jotta saamme rauhassa rakentaa uuden kauden liikkeelle ja toivottavasti saamme nauttia Päivin osaamisesta jossain muodossa myös jatkossa, toimitusjohtaja Välimaa päättää.