KooKoon Mustaoranssi-teemaottelun tempauksesta tuhansia pehmoleluja MLL Kaakkois-Suomelle

13.02.2024

KooKoon pehmolelupeli tuotti suuren suosion ja ison kasan pehmoja hyväntekeväisyyteen Mustaoranssi-teemaottelussa.

KooKoon Mustaoranssi-ilmaisottelu pelattiin 20. tammikuuta KalPaa vastaan. Perinteiseen teemaotteluun oli katsojilla vapaa pääsy ja ilmaisen sisäänpääsyn tarjosivat KooKoon yhteistyökumppanit.

Ottelussa nähtiin myös perinteinen Pehmolelusade Teddy Bear Toss KooKoon illan avausmaalin jälkeen. Nämä pehmolelut KooKoo keräsi ja toimitti jakoon MLL Kaakkois-Suomen piirille. Osa pehmoleluista tuli suoraan katsojien kautta ja osa Tactic Gamesin kautta.

– Pehmot löytävät lasten luokse MLL:n eri toimintojen, kuten perhekahviloiden ja paikallisyhdistysten tapahtumien sekä tukihenkilötoiminnan ja vertaisryhmien kautta. Pehmot tuovat iloa ja riemua pienten ja isompienkin päivään, ja monille pehmolelut voivat tuoda turvaa arkeen. Lämmin kiitos huikeasta tapahtumasta!, MLL Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan kommentoi.

– KooKoon pelaajista Leevi Aaltonen ja Jesse Nurmi kävivät ottelun jälkeen toimittamassa pehmolelut pakettiautolla MLL Kaakkois-Suomen piirille. Hyvä, että pehmolelusäkit edes mahtuivat MLL:n toimistolle, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola viestittää.

– Meille oli myös tärkeää, että pehmolelut menevät hyvään tarkoitukseen, Ahola päättää.

Kiitos kaikille pehmolelusateeseen osallistuneille!