KooKoon makua joulupöytään – tilaa jouluruokia ennakkoon!

KooKoon makua joulupöytään – tilaa jouluruokia ennakkoon!

20.12.2020

20.12.2020 17:52

KooKoon makua joulupöytään – tilaa jouluruokia ennakkoon!

Vältä joulustressi ja tilaa KooKoon makua suoraan joulupöytään ennakkotilauksella.

Joulu lähestyy ja nyt sinulla on mahdollisuus välttää joulustressiä tilaamalla suussasulavia jouluruokia ennakkoon KooKoolta! Ruoat ovat laktoosittomia ja perunalaatikkoa lukuun ottamatta gluteenittomia.

Makua ei näistä ruoista jää puuttumaan, sillä tarjolla on karjalanpaistia, lanttulaatikkoa, porkkanalaatikkoa, imellettyä perunalaatikkoa, sienisalaattia, savulohisalaattia ja luumurahkaa. Laatikot esikypsytetään KooKoon keittiössä ja ovat paistovalmiita: riittää, että paistat ruoat valmiiksi omassa kotikeittiössäsi!

Ruoat myydään kilohinnalla (hinnat alla). Ennakkotilaukset alla olevalla lomakkeella maanantaihin 21.12.2020 klo 14.00 mennessä.

Ruoat tulee noutaa KooKoo-lounaalta joko tiistaina 22.12. klo 10.30–14.00 tai keskiviikkona 23.12. klo 10.30–14.00. Valitse myös haluamasi noutopäivä lomakkeelta. Ruoat maksetaan noudettaessa kilohinnan mukaan.

Hinnasto:

Karjalanpaisti 16 €/kg
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. kotimainen naudan ja sianliha, lanttu, porkkana, sipuli, suola, pippuri, laakerinlehti, vesi)

Lanttulaatikko 11,50 €/kg
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. lanttu, vesi, siirappi, laktoositon voi, laktoositon kerma, muunneltu maissitärkkelys, sokeri, suola, pippuri)

Porkkanalaatikko 11,50 €/kg
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. porkkana, riisi, vesi, laktoositon voi, laktoositon kerma, suola, valkopippuri, siirappi)

Imelletty perunalaatikko 11,50 €/kg
(Laktoositon. Sis. Vesi, peruna, siirappi, laktoositon voi, laktoositon kerma, suola, vehnäjauho, valkopippuri)

Sienisalaatti 15 €/kg
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. Haaparousku, kangasrousku, leppärousku, osterivinokas, suola, sipuli, omena, mustapippuri, majoneesi)

Savulohisalaatti 14 €/kg
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. Savulohi, riisi, omena, sipuli, sitruunamehu, suola, valkopippuri, majoneesi)

Luumurahka 14 €/kg
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. Luumusose, laktoositon maitorahka, laktoositon kuohukerma, sokeri, vaniliinisokeri, rommi)

*Ruoat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, imelletty perunalaatikko vain laktoositon.

Tilaa KooKoon makua joulupöytään alta!

​​​​​​​Tilausaika päättynyt ma 21.12.2020 klo 14.00. Kiitos tilaajille!