KooKoon liiketoiminta laajenee tekstiileihin

KooKoon liiketoiminta laajenee tekstiileihin

18.11.2020

18.11.2020 15:56

KooKoon liiketoiminta laajenee tekstiileihinKooKoo hankki brodeeraus- ja painolaitteet itselleen ja aloittaa niiden myötä uuden liiketoiminnan tekstiilibisneksessä. Kuva: KooKoo

KooKoo aloittaa uuden liiketoiminnan tekstiilien brodeerauksen ja tekstiilipainon parissa.

KooKoo Hockey Oy:n liiketoiminta on aiemmin keskittynyt urheilubisnekseen, tapahtumatuotantoon ja ravintolaliiketoimintaan. Uudella liiketoiminnalla KooKoon toiminta laajenee tekstiileihin, kun organisaatio alkaa tekemään tekstiilien brodeerauksia ja tekstiilipainoa yksivärisillä siirtokuvilla.

– Nyt organisaatio rakentaa uutta liiketoimintaa ensimmäistä kertaa kokonaan urheilubisneksen ulkopuolelle, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

KooKoon uusi liiketoiminta mahdollistaa jatkossa sekä omien että yritysten tuotteiden brodeerauksen ja yksivärisen tekstiilipainon. Myös yksityiset asiakkaat voivat tilata painon tai brodeerauksen KooKoolta. Liiketoiminta mahdollistaa myös pienten määrien brodeeraamisen tai painamisen.

– Nyt ollaan siinä tilanteessa, että ollaan tehty jo koebrodeerauksia ja painatuksia muutamille yhteistyökumppaneille. Myös osa kuluvan kauden Liiga-joukkueen, A-nuorten ja KooKoo Jäätaitureiden tuotteista on jo tehty KooKoon uusilla laitteilla, Välimaa jatkaa.

– KooKoon nykyiselle kumppaniverkostolle, yli 650 yhteistyökumppanille, tarjotaan jälleen uusi ja erilainen mahdollisuus tukea Liiga-joukkueen matkaa menestykseen.

Tekstiilibisnekseen mukaan lähteminen mahdollistaa pitkässä juoksussa myös fanituotemyynnin kasvattamisen.

– Olemme löytäneet erinomaisen kumppanin, jonka avulla pystymme jatkossa myymään erilaisia vaatteita brodeerauksilla ja painatuksia suoraan oranssimustien kumppaniverkostolle, Välimaa päättää.

Brodeeraus

Brodeerauksella kankaaseen kirjataan haluttu teksti tai logo yksi- tai monivärisenä. Brodeeraus sopii hyvin esimerkiksi paitoihin, takkeihin, pipoihin, lippiksiin ja rintamerkkeihin.

Tekstiilipaino

Yksivärisellä siirtokuvalla kankaalle saadaan painettua haluttu teksti tai logo. Tekstiilipaino sopii hyvin esimerkiksi T-paitoihin, työvaatteisiin, pelipaitoihin tai muihin kustomoitaviin tuotteisiin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Päivi Salonen
myyntijohtaja
KooKoo Hockey Oy

040 186 9165
paivi.salonen@kookoo.fi