KooKoon Liiga-joukkueessa kolme koronavirustartuntaa

5.1.2022

KooKoon Liiga-joukkueessa kolme koronavirustartuntaa

Tartunta myös U20-joukkueessa. Tartunnat eivät vaikuta KooKoo-lounaaseen tai toimistoon.

KooKoon Liiga-joukkueessa on tällä viikolla selvinnyt toistaiseksi kolme positiivista koronavirustestitulosta. Kaikki positiiviset ovat lieväoireisia ja heidät on asetettu eristykseen.

Muu joukkue toimihenkilöineen on altistunut, mutta altistuneita ei ole testattu eikä asetettu karanteeniin Kymsoten toimesta. Joukkue on seuran päätöksellä ollut omaehtoisessa karanteenissa. Kymsoten ohjeella joukkue on vain oirevointiseurannassa.

KooKoon seuraava ottelu pelataan suunnitelman mukaan keskiviikkona 12. tammikuuta.

Myös U20-joukkueessa tartunta

Lisäksi KooKoon U20-joukkueessa on positiivinen koronavirustartunta ja Liigan tavoin U20-joukkue on altistunut toimihenkilöineen. U20-joukkueen positiivisen testituloksen saanut on asetettu eristykseen.

U20-joukkue on ollut oirevointiseurannassa 31.12. alkaen. Joukkue ei ole ammattilaisjoukkue, joten joukkue kokoontuu seuran päätöksellä seuraavan kerran vasta maanantaina.

Tartunnoilla ei vaikutuksia muuhun liiketoimintaan

Altistumisia ei ole tapahtunut KooKoo-lounaalla tai KooKoon toimistolla. KooKoo-lounas palvelee normaalisti perjantaina 7.1. klo 10.30–14.00. Toimisto on suljettu perjantaina koulutuspäivän vuoksi.