KooKoon kumppanina Koria Rolliin!

30.4.2023

KooKoon kumppanina Koria Rolliin!

Korian Kallioniemessä rokataan ja rollataan legendaarisen Koria Rollin merkeissä perjantaina ja lauantaina 11.-12. elokuuta 2023.

KooKoon yhteistyökumppaneille tarjotaan Koria Rolliin (K18) ryhmälippuja etuhinnoin:

  • 10 kappaletta kahden päivän pääsylippuja 530 euroa (norm. 627 euroa, lisäliput á 53 euroa)
  • 10 kappaletta kahden päivän VIP-lippuja 1600 euroa (norm. 1718 euroa, lisäliput á 160 euroa)

VIP-lippuun sisältyy buffet-ruokailu, oma sisäänkäynti, maksuton narikka, sisävessat ja oma VIP-alue sekä sisällä että lavan läheisyydessä.

​​​​​​​Hinnat alv 0%. Tilaa omat lippusi alta löytyvällä lomakkeella!

Kaakkois-Suomen kovimmissa kesäjuhlissa nähdään ja kuullaan yhteensä 16 kotimaista pop-/rock-esiintyjää kahdella lavalla Kallioniemen upeassa jokimiljöössä.

– Kattauksessa on mukana sopivassa suhteessa rockia ja popia, pitkäikäisiä kestosuosikkeja ja uudempia nousevia nimiä. Luvassa on taas kaksi päivää hyvänmielen kesäjuhlaa, josta jokainen löytää mieleisiä esityksiä.

Perjantaina Koria Rollin lavalle nousevat artistipersoona Aarne Tenkanen, Suomi-rockin jättiläinen Anssi Kela, kouvolalaistaustainen metallibändi IKINÄ, kouvolalainen Julian Rock, ikoninen Klamydia, punklegenda Terveet Kädet ja radiolistojen vakionimi Uniklubi.

Lauantaina vuoron saavat raskaan suomirockin legenda Kotiteollisuus, kotimaisen punkrockin kärkibändi Nyrkkitappelu, kesähittinikkari Olli Halonen, nousukiidossa oleva pop-tähti Pihlaja, paluuta uudella twistillä tekevä Raivopäät 2.0, useista bilehiteistä tunnettu Teflon Brothers, kouvolalaisyhtye The Boogie Mooses, vanha mutta vetreä Tumppi Varonen & Problems? ja paikallinen huippuyhtye Viikate.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen viikonloppu Koria Rolliin!

Koria Rollin järjestävät Korian Klubi Oy ja KooKoo Hockey Oy.

Tilaa liput