KooKoon kausi starttasi positiivisesti Pitsiturnauksesta

8.8.2021

08.08.2021 14:56

KooKoon kausi starttasi positiivisesti Pitsiturnauksesta

KooKoo voitti oman lohkonsa ja selviytyi turnauksen välierään asti.

KooKoon preseason-kausi alkoi joukkueen osalta ensimmäisellä viikolla omatoimijakson jälkeen jo perjantaina, kun 28:s Pitsiturnaus pelattiin Raumalla Kivikylän Areenalla.

Turnaus pelattiin lyhytpeleinä 2 x 15 minuuttia -peliajalla. KooKoo voitti oman lohkonsa, sillä joukkue kaatoi ensimmäisessä ottelussa Porin Ässät lukemin 0–2. KooKoo hallitsti ottelua koko sen ajan ja maalintekijöinä kunnostautuivat Saku Vesterinen (Martin Berger) ja Samuli Ratinen tyhjään maaliin.

Ässät jäi lohkossaan kokonaan ilman pisteitä ja turnauksen toisessa ottelussa KooKoo haastoi isäntäjoukkue Lukon, jonka kanssa ratkottiin lohkovoitto. Kun päätössummeri soi, oli taululla lukemat 0–3 KooKoon eduksi. Toisessa ottelussa oranssimustien maalit iskivät 0–1 ylivoimalla Joose Antonen (Peetro Seppälä, Kalle Loponen) ja Antolnen toistamiseen ylivoimalla 0–2:een Miska Siikosen ja Samuli Ratisen syötöistä. Ajassa 22.35 Aleksi Ainali teki Lukon verkkoon alivoimamaalin Teemu Engbergin ja Peetro Seppälän esityöstä.

Kaksi hyvää ottelua takasi KooKoolle paikan turnauksen välierässä, jossa vastassa oli lohko B:n toiseksi sijoittunut Lappeenrannan SaiPa. SaiPa oli välierässä aivan omaa luokkaansa ja voitti KooKoon lopulta maalein 2–4. KooKoon maalintekijät Teemu Engberg (Juho Rautanen, Petteri Nikkilä) ja Kim Strömberg (Ville Meskanen, Teemu Rautiainen). Tappiolla KooKoon turnaus päättyi lopulta sijaan neljä, kun pronssiottelua e turnauksessa pelattu.

Pitsiturnauksen voiton vei lopulta SaiPa, joka kaatoi Lukon finaalissa lukemin 2–4.

Pitsiturnaus 6.8.2021:

klo 12.30 Ässät–KooKoo 0–2 (vl. 1–0)
klo 15.00 Lukko–KooKoo 0–3 (vl. 1–0)
​​​​​​​klo 17.30 KooKoo–SaiPa 2–4