KooKoon kauden 2023-2024 kotiotteluiden aitiot myydään nyt – varaa omasi!

26.08.2023

Lumon Areenan aitiot tarjoavat jääkiekon ystäville mahdollisuuden seurata Kymenlaakson viihdyttävintä lätkää mukavasti oman seureen kesken erinomaisen ruuan ja kylmän juoman lomassa. Varaa omasi nyt ja varmista paikkasi aitiopaikalle KooKoon kauden 2023-2024 kotiotteluihin!

KooKoon tulevan kauden aitiomyynti kiihtyy kauden alla, nyt on siis hyvä hetki varmistaa paikkasi Lumon Areenan parhailla paikoilla. Lumon Areenan 4. kerroksesta löytyy kahdeksan erinomaisella näkymällä varustettua aitiota, jotka toimivat loistavasti VIP-tiloina sekä jääkiekko-otteluissa että muissa tapahtumissa. Seitsemän aitiota ovat soveltuvia 12 hengelle ja yksi aitio, otteluisännän aitio, 24 hengelle.

Palvelua sinulle räätälöitynä

KooKoon kotiotteluiden kahdeksan aitiota tarjoavat oivat puitteet niin yrityksille kuin yksityishenkilöille tilaisuuksien järjestämiseen. Omassa aitiossasi järjestät yrityksesi asiakastapahtuman, työntekijöiden virkistyspäivän tai illanvieton vaivattomasti, sillä me räätälöimme juuri sinun tarpeidesi mukaisen aitiokokemuksen.

Oli tapahtuma mikä hyvänsä, me lupaamme järjestää sen sinun toiveidesi mukaan. Aitioihimme voit valita haluamasi tarjoilut niin ruokien, juomien kuin naposteltavienkin osalta. Voit valita KooKoon keittiön loihtimasta listasta haluamasi menun ja laadukkaasta juomavalikoimasta löydät niin viinit, drinkit kuin alkoholittomatkin juomat. Huomoithan, että päivitämme vielä menulistaa tulevan kauden osalta. Halutessasi voit myös vuokrata aition ilman tarjoiluja, valinta on sinun!

Aitioihin sisältyy:

  • Oma aitio 12 tai 24 hengelle Lumon Areenan parhailta paikoilta ottelun seuraamiseen
  • Oma WC, vesipiste sekä juomakaappi etukäteen täytettynä sekä televisio
  • Oma VIP-sisäänkäynti
  • Kokousmahdollisuus ennen ottelua
  • Aitiokatsomossa täydet A-oikeudet

Alk. 1300€ + alv. (sis. aition käytön ja pääsyliput otteluun 12 hengelle).
* Ruoat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Tervetuloa nauttimaan Liigasta Lumon Areenan parhailta paikoilta!

VARMISTA PAIKKASI AITIOSSA JA OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN:

Sakari Välimaa
toimitusjohtaja
050 381 1355
sakari.valimaa@kookoo.fi

Matti Lindholm
myynti- ja markkinointijohtaja
040 848 6252
matti.lindholm@kookoo.fi

Päivi Salonen
myyntijohtaja
040 186 9165
paivi.salonen@kookoo.fi

Aaro Väkevä
myyntipäällikkö
040 136 7637
aaro.vakeva@kookoo.fi