KooKoolle kolme ottelusiirtoa tammikuun otteluihin

11.1.2021

11.01.2021 11:34

KooKoolle kolme ottelusiirtoa tammikuun otteluihinKaksi KooKoon kotiottelua ja yksi vierasottelu siirtyy. Kuva: Ella Taponen

Kolme KooKoon tammikuun ottelua siirtyy. Henkilöstön palkkoja on leikattu jo kahdesti.

Liigassa tapahtuu ottelusiirtoja tammikuun otteluiden osalta, kun kolme KooKoon ottelua siirtyy toiseen ajankohtaan joko tammikuulle tai myöhempään ajankohtaan. Tammikuun kotiottelut pelataan ilman yleisöä.

  • Lauantaille 23.1. pelattavaksi merkitty KooKoo–Pelicans siirtyy pelattavaksi 2.4. klo 18.30
  • Lauantaille 30.1. pelattavaksi merkitty KooKoo–Jukurit siirtyy pelattavaksi 22.1. klo 18.30
  • Perjantaille 22.1. pelattavaksi merkitty HPK–KooKoo siirtyy pelattavaksi 17.3. klo 18.30

– Tilanne on kokonaisuudessaan erittäin haastava. Jo se, että joulukuun otteluiden tuotot olivat tasan nolla euroa, tuo toiminnalle isoja haasteita, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoo.

– Se, että sama jatkuu koko tammikuun ajan, ajaa koko seuran toiminnan todella ahtaalle. Tässä tulee tunne, että me ollaan vuorikiipeilijöitä: koitetaan kiivetä kohti huippua, mutta koska se huippu tulee vastaan, niin sitä ei oikein kukaan tahdo tietää. Toivottavasti näkyvä huippu ei ole vain kangastus, vaan se olisi huippu ja että helmikuussa päästäisiin jällleen pelaamaan yleisön edessä.

– Tilanne on haastava myös kausikorttilaisille ja yhteistyökumppaneille, mutta toivomme kärsivällisyyttä tässä tilanteessa. Edelleen uskon siihen, että pystymme täyden 60 ottelun runkosarjan pelaamaan ja toivottavasti Kouvolassa nähdään myös KooKoo-historian ensimmäiset playoffs-ottelut huolimatta otteluiden venymisestä huhtikuulle asti.

Kaikille on varmasti selvää, että tällä hetkellä Liiga taistelee koko suomalaisen jääkiekon tulevaisuudesta ja KooKoo taistelee pisteiden lisäksi seuran tulevaisuudesta.

– Meidät on ajettu todella ahtaalle ja kaikki keinot, joilla me voimme hankkia lisätuloja, ovat käytössä.

KooKoo on leikannut pelaajiston ja muun henkilöstön palkkoja jo kahdesti – ensimmäisen kerran kesällä ja toisen kerran joulukuussa.

– Valitettavasti on myös edelleen jouduttu lomauttamaan henkilöstöä. Toivon hartaasti sitä, että helmikuussa saamme ottaa taas yleisöä, jotta meidän toiminta jatkuu myös ensi kaudella, Välimaa vakavoituu.


Osta KooKoon #yksijoukkue -tukipaketteja: