​​​​​​​KooKoo U20-joukkueen valmennuskaksikko Marko Rairama ja Saku Järvi jatkaa Kouvolassa – tiimiin liittyy maalivahtivalmentaja Samuli Seppänen

12.2.2023

​​​​​​​KooKoo U20-joukkueen valmennuskaksikko Marko Rairama ja Saku Järvi jatkaa Kouvolassa – tiimiin liittyy maalivahtivalmentaja Samuli Seppänen

Kauden 2022–2023 U20-joukkueen valmennuskaksikon sopimukset olivat muotoa 1+2. Sekä päävalmentajan Marko Rairaman ja Saku Järven optiot on käytetty ja näin ollen kaksikko jatkaa Kouvolassa kaksi seuraavaa kautta. Tiimissä nähdään uusi jäsen, kun maalivahtivalmentajaksi tulee Samuli Seppänen vuoden mittaisella sopimuksella.

Seura on käyttänyt päävalmentaja Marko Rairaman ja valmentaja Saku Järven sopimuksissa olleet optiot ja näin ollen kaksikko jatkaa Kouvolassa kaksi kautta. Muutoksia valmennuksessa nähdään, kun maalivahtivalmentaja Samuli Seppänen asettuu jo seitsemän kautta U20- joukkueen maalivahtivalmentamisesta huolehtineen Matti Rannan tilalle.

– Erittäin hyvät fiilikset jäädä Kouvolaan. Olemme viihtyneet täällä hyvin ja seura pyrkii kehittymään jatkuvasti, sekä yhteistyö seuran sisällä on ollut todella hyvää. On hyvä, että pystymme pitämään valmennusryhmän pääosin samana ja hommat tiimin sisällä toimii hyvin. Muutoksena maalivahtivalmentaja Matti Ranta siirtyy sivuun ja U18-joukkueen mukana ollut Seppänen hyppää tiimimme mukaan, päävalmentaja Marko Rairama kommentoi.

Uusin kasvo Samuli Seppänen on valmentanut kauden 2022–2023 KooKoo U18-joukkueen maalivahteja ja ensikaudelle hän siirtyy U20-joukkueen valmennusryhmään.

– Tietenkin uusi ikäluokka ja sarjataso saa syttymään! Päällimmäisenä varsin innokas ja odottava fiilis ensi kaudesta, jossa sarjan vaade tulee olemaan tapissa, tiimin uusin kasvo Samuli Seppänen kertoo fiiliksiä tulevasta kaudesta.

– U20-joukkueen pelejä ja arkea on ollut mahtavaa seurata koko kauden. Tiedostamme, että uudet haasteet odottavat tulevina kausina, mutta Markon ja Sakun johdolla otamme ne vastaan luottavaisin mielin, urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi valmennuskaksikon jatkoa.

– Samulin mukaan saaminen ns. ”talon sisältä” on myös erittäin positiivinen asia. Se, että myös oma valmentajapolku tuottaa osaajia, on meille erittäin mieluisa asia, Kultanen jatkaa.

– Samalla on taas kerran muistettava kiittää taustalla ahertavia joukkueenjohtajia ja huoltajia, jotka huolehtivat joukkueen taustat kuntoon vankalla kokemuksella, Kultanen päättää.