KooKoo U20-joukkueen kapteenisto kaudella 2022–2023

24.8.2022

KooKoo U20-joukkueen kapteenisto kaudella 2022–2023Kuvassa vasemmalta oikealle: Simo Heinonen (A), Akseli Mäkinen (C), Verneri Ahonen (A) ja Aapo Siivonen (A). Kuva: Valtteri Flinck / KooKoo

KooKoo U20-joukkueen kapteenisto on valittu kaudelle 2022–2023.

Joukkueessa C-kirjainta tulee kantamaan jo viime kauden tavoin hyökkääjä Akseli Mäkinen. Varakapteeniston muodostaa jo viime kaudellakin A-rinnassa toiminut hyökkääjä Simo Heinonen ja uusina kapteeniston jäseninä toimii hyökkääjä Verneri Ahonen ja puolustaja Aapo Siivonen.

– Kapteenina oleminen merkitsee tietenkin paljon ja se, että on itse aina pelannut KooKoossa tuo vielä suuremman tunnesiteen seuraan. Se on iso kunnia, että on valittu siihen tehtävään ja se tuo mukanaan vastuuta, kommentoi Mäkinen.

– Kapteenina olemisessa vahvuuteni ovat esimerkin näyttäminen jäällä ja sen ulkopuolella. Myös se, että olen äänessä ja pyrin luomaan hyvää ilmapiiriä.

– Omasta mielestäni meillä on joukkueessa hyvä kapteenisto, erilaisia persoonia, joita kaikkia yhdistää esimerkillisyys, Mäkinen päättää.


KooKoo U20-joukkueen viimeinen harjoitusottelu:

KooKoo U20-joukkueella on luvassa vielä yksi harjoitusottelu ennen alkusarjan alkua. KooKoo–Ilves -ottelu pelataan Lumon Areenalla torstaina 25.8. klo 19.00. Otteluun on vapaa pääsy – tervetuloa!