KooKoo suuntaa vieraskiertueelle

17.11.2020

17.11.2020 21:14

KooKoo suuntaa vieraskiertueelle

KooKoon seuraava kolmen ottelun viikko starttaa keskiviikkona Tampereelta Ilveksen vieraana.

Keskiviikkona Tampere, torstaina Vaasa – lauantaina Lumon Areena.

Oranssimustien viikko alkaa kahdella vierasottelulla, kun keskiviikkona Ilves isännöi ottelua Tampereella ja torstaina KooKoo pääsee näkemään uusitun Vaasan Sähkö Areenan ensimmäistä kertaa. Lauantaina Pelicans saapuu Lumon Areenalle KooKoon vieraaksi.

Keskiviikkona KooKoo mittaa sarjajohtaja Ilveksen tason Tampereella. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet jo kerran: Lumon Areenalla kauden toisessa kotiottelussa kouvolalaisryhmä kaatoi Ilveksen maalein 4–2.

Keskiviikon kohtaaminen ei kuitenkaan tule olemaan helppo, sillä Ilves on hirmuisessa vedossa ja johtaa sarjaa viiden ottelun voittoputkessa. Joukkue on hävinnyt kuluvalla kaudella vain kolmesti: KooKoolle, Ässille ja Sportille.

Keskiviikon kamppailun jälkeen oranssimustien bussin nokka suuntaa kohti Vaasaa, jossa joukkue yöpyy ja torstaina pääsee pelaamaan uusitulle Vaasan Sähkö Areenalle Sportia vastaan.

Sport on päässyt pelaamaan kotihallissaan Vaasan alueen koronarajoitusten vuoksi vasta kolme ottelua: Viime viikonloppuna Sport hävisi Kärpille ja Ilvekselle ja tiistaina Sport isännöi Tapparaa kotonaan ja tuo ottelu päättyi Tapparan voittoon voittomaalikilpailussa.

KooKoolle haaste on kova, mutta ei mahdoton.

– Me halutaan pelata kovia ja nopeatempoisia pelejä myös vieraissa. Odotamme toki myös kuutta pistettä, unkarilaishyökkääjä Vilmos Galló virnistää.

– Kumpikaan ottelu ei tule olemaan helppo, mutta olemme mielestäni valmiita ja siitä tulee hauskaa.

Galló tunnetaan pelaajana, joka osaa illasta toiseen kiemurrella vastustajan ihon alle. Mutta miten hän osaa sen tehdä? Kuuntele vastaus yläpuolelta KooKooTV:stä!

Ke 18.11.2020 klo 18.30 Ilves–KooKoo, Hakametsän jäähalli, Tampere
To 19.11.2020 klo 18.30 Sport–KooKoo, Vaasan Sähkö Areena, Vaasa

Molemmat ottelut on nähtävillä C Moresta.


Seuraava kotiottelu: