KooKoo palasi tositoimiin – Kasa junioreita mukana kesäjaksolla

KooKoo palasi tositoimiin – Kasa junioreita mukana kesäjaksolla

17.5.2021

17.05.2021 13:40

KooKoo palasi tositoimiin – Kasa junioreita mukana kesäjaksollaKooKoo U20-joukkueesta on kasa nuoria pelaajia Liigan mukana kesäharjoittelun ajan. Kuva: Valtteri Flinck

Riku Räihä, Aapo Holtinkoski ja uutena Riku Tuomola (FPS) ovat Liigan mukana koko kesäjakson ajan.

KooKoon Liiga-joukkue kokoontui maanantaina ensimmäisen kerran yhteen kauden päättäneen tauon jälkeen. Ensimmäisellä viikolla on ohjelmassa on mm. testejä.

Mukana on osa Liiga-joukkueen pelaajista, mutta mukana on myös iso nippu KooKoon U20-joukkueen pelaajia. Maalivahti Riku Räihä, puolustajat Aapo Holtinkoski ja FPS:stä saapunut Riku Tuomola ovat Liigan mukana koko kesäjakson ajan.

Lisäksi hyökkääjät Matic Török, Jesse Nurmi, Ossi-Petteri Jaakola, Akseli Mäkinen ja Simo Heinonen vuorottelevat valmentajien valintojen mukaan Liigan jääharjoituksissa.

– Haluamme antaa nuorten pelaajien kesäharjoitteluun lisäarvoa taas tänäkin kesänä. Itsensä testaaminen ja haastaminen Liiga-pelaajien ryhmässä antaa varmasti työkaluja tulevaan ja lisäpotkua harjoitteluun, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

– Räihä ja Holtinkoski ovat Liigan mukana harjoitelleet aikaisemminkin, muiden osalta nyt on aika ottaa ensikosketus ja tukea heidän kehittymistään kohti seuraava tasoa kiekkoilijana.

Nuorista pelaajista kaikilla on KooKoon kanssa sopimukset myös ensi kaudeksi.

– Uusina sopimuksina mainittakoon Matic Törökin 2+1 ja Riku Tuomolan 1+1 -vuotiset sopimukset.

Lisäksi Liigan kesäryhmän mukana harjoittelee myös puolustaja Väinö Liikonen.