KooKoo Open – Golfliigan osakilpailu lauantaina!

KooKoo Open – Golfliigan osakilpailu lauantaina!

25.7.2019

25.07.2019 08:00

KooKoo Open – Golfliigan osakilpailu lauantaina!

Sinustako edustaja World Amateur Golfers Championship 2019 finaaliin Borneoon lokakuussa? Lauantaina KoskiGolfissa kilpaillaan KooKoon Golfliigan osakilpailu.

KooKoo Open on kaikille avoin Golfliigan osakilpailu, jossa pelataan samanaikaisesti henkilökohtaista kilpailua ja parikilpailua. Kilpailun finaaliin on siis mahdollisuus päästä joko henkilökohtaisesti karsintakisan voittajana tai yhdessä peliparisi kanssa.

Golfliiga on World Amateur Golfers Championship Finlandin ja Liigan yhteistyön tuloksena syntynyt valtakunnallinen golfkilpailukiertue. Kilpailu on suunnattu kaikentasoisille vähintään 16-vuotiaille mies- ja naisgolfareille. KooKoo Open -osakilpailu pelataan tulevana lauantaina 27.7.2019 KoskiGolfissa.

Golfliiga 2019 karsintakisoissa pelataan kahdessa tasoitusryhmässä eli tasoitus alle 15,0 ja Tasoitus 15,1 tai enemmän. Molempien sarjojen kolme parasta pelaajaa saa osallistumisoikeuden elo-syyskuun vaihteessa järjestettävään Golfliiga 2019 finaaliin Lappeenrantaan. Karsintakisassa henkilökohtaisen kisan lisäksi jokainen pelaaja osallistuu myös parikisaan valitun pelikaverin kanssa. Karsintakisan parhaan yhteistuloksen saanut pelipari saa osallistumisoikeuden samaan Golfliiga 2019 finaaliin.

Kiertue koostuu ympäri Suomen eri Liiga-paikkakunnilla ja valituilla golfklubeilla järjestettävistä alkukarsintakisoista ja elo-syyskuun vaihteessa järjestettävästä Suomen karsintafinaalista. Golfliigan voittajat lähtevät edustamaan Suomea lokakuussa kansainvälisiin World Amateur Golfers Championship ja Invitational 2019 -finaaleihin Borneoon.

KooKoo Open kilpailusäännöt

KooKoo Open pelataan kisakutsusta poiketen väliaikalähtöinä klo 10 alkaen ja kilpailumuoto on henkilökohtainen pistebogey. Kilpailun osallistumismaksu on 55€ greenfee-pelaajille ja pelikausipelaajille 20€. Hinta sisältää lounaan kierroksen jälkeen. Tervetuloa kilpailemaan KoskiGolfiin!

Ilmoittaudu mukaan: toimisto@koskigolf.fi tai 020 742 9820.