KooKoo mukana urheiluseurojen #ParastaPaikanPäällä -passissa!

14.10.2021

14.10.2021 16:08

KooKoo mukana urheiluseurojen #ParastaPaikanPäällä -passissa!

Kouvolalaiset urheiluseurat haluavat kannustaa kaikkia lapsia ja nuoria seuraamaan monipuolisesti kaupungin laajaa urheilutarjontaa uudella passilla, joka oikeuttaa passin otteluihin veloituksetta yhden kerran. Passi jaetaan kaikille Kouvolan alueen peruskoululaisille.

KooKoo on mukana torstaina julkaistussa #ParastaPaikanPäällä -passissa, joka on kouvolalaisten urheiluseurojen ja Kymenlaakson Liikunnan (KymLin) vahvan yhteistyön tulos. KymLi koordinoi projektia ja alkuperäisen idean passille loi KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola.

KooKoo on aiempina vuosina tarjonnut alueen peruskoulun oppilaille koululaislippuja, joilla oppilaat pääsevät merkittyihin otteluihin vapaalla sisäänpääsyllä. #ParastaPaikanPäällä -passi korvaa nyt nämä koululaisliput KooKoon osalta ja uudella passilla pääsee passissa mainittuihin otteluihin maksutta katsomoon yhden kerran per seura. Talvilajien passit jaetaan koulujen kautta ensi viikolla kaikille Kouvolan alueen 7052:lle peruskoulun oppilaalle (1–9 lk).

– Olen todella innoissani siitä, että Kouvolan urheiluseurat ottivat ideani näin hyvin vastaan! Aiemmin Mikkelissä idealle ei lämmetty, mutta nyt Kouvolassa kaikki lähtivät heti innoissaan mukaan yhteisen asian edistämiseksi. On ollut äärimmäisen hedelmällistä rakentaa urheilukaupunki-hengessä tätä yhteistyötä näin monen seuran kanssa, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola kertoo.

– Saman tyylinen ”passi” on aiemmin ollut jollakin paikkakunnalla käytössä, mutta isossa kuvassa näin laajasti toteutettu konsepti on täysin uutta ja on todella hieno asia Kouvolassa. Olen todella ylpeä paikallisista urheiluseuroista, jotka tekevät muutenkin äärimmäisen tärkeää työtä lasten- ja nuorten liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa.

#ParastaPaikanPäällä -passin talvilajipassissa on mukana KooKoon lisäksi Kouvolan Lentopalloilijat -57 (KoLe), Kouvottaret, Kouvolan Ravirata (Valkealan Hevosystäväinseura), Kouvot, KooKoo Jäätaiturit, Herman Kare kansainvälinen painiturnaus (Kouvolan Painijat järjestäjänä) ja Sudet Salibandy.

– Seurojen välinen yhteistyö on ollut erittäin vahvaa yli lajirajojen monellakin tavalla ja nyt #ParastaPaikanPäällä -passi on uusi hieno yhteistyömalli, KymLin toiminnanjohtaja Tommi Lehtinen kertoo.

Kesäpassin lajit ja siinä mukana olevat seurat julkaistaan myöhemmin. Kesäpassit jaetaan keväällä 2022.

Passia käytettäessä seurat toivovat, että sosiaalisessa mediassa käytettäisiin tunnisteita #parastapaikanpäällä #Kouvola

Passia ovat olleet mukana olevien seurojen ja Kymenlaakson Liikunnan lisäksi tukemassa Mehiläinen Oy ja OP Kymenlaakso.

Parasta paikan päällä -passilla pääsee yhteen seuraavista KooKoon otteluista:

Ke 8.12.2021 KooKoo–HPK
Ke 12.1.2022 KooKoo–Ilves
Ke 9.2.2022 KooKoo TPS
Ke 16.2.2022 KooKoo–KalPa

KooKoo kannustaa muiden mukana olevien seurojen tavoin Kouvolan peruskoululaisia tutustumaan rohkeasti eri lajeihin #ParastaPaikanPäällä -passilla.

Kymenlaakson Liikunta ja mukana olevat seurat pidättävät oikeuden rajoittaa osallistumisia tapahtumiin, mikäli koronarajoitukset astuvat uudelleen voimaan.