KooKoo mukana Koria Rollissa – lavalla Kotiteollisuus, Klamydia ja monia muita!

KooKoo mukana Koria Rollissa – lavalla Kotiteollisuus, Klamydia ja monia muita!

3.5.2023

KooKoo mukana Koria Rollissa – lavalla Kotiteollisuus, Klamydia ja monia muita!

Korian Kallioniemessä rokataan ja rollataan perjantaina ja lauantaina 11.-12. elokuuta 2023 muun muassa Klamydian ja Kotiteollisuuden tahtiin.

Kaakkois-Suomen kovimmat kesäjuhlat järjestetään elokuussa Korian Kallioniemessä, missä rokataan ja rollataan Koria Rollin merkeissä.

Kaksipäiväinen pop-/rockfestivaali palaa kalenteriin yhden välivuoden jälkeen aiempaa suurempana: tällä kertaa juhlitaan yhteensä 16 artistin ja bändin sekä kahden lavan voimin.

– Perjantain ohjelma kasvaa neljästä bändistä seitsemään ja lauantain viidestä yhdeksään. Samalla kattaus lavenee ja lavoilla nähdään ja kuullaan monipuolisesti Suomi-rockia ja poppia, kuten Koria Rollissa pitääkin, Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm sanoo.

– Mukana on sopivassa suhteessa pitkäikäisiä kestosuosikkeja ja uudempia nousevia nimiä. Luvassa on taas kaksi päivää hyvänmielen kesäjuhlaa, josta jokainen löytää mieleisiä esityksiä.

Uusin ja samalla viimeinen artistikiinnitys Koria Rolliin on raskaan suomirockin elävä legenda Kotiteollisuus.

Perjantaina Koria Rollin lavalle nousevat artistipersoona Aarne Tenkanen, Suomi-rockin jättiläinen Anssi Kela, kouvolalaistaustainen metallibändi IKINÄ, kouvolalainen Julian Rock, ikoninen Klamydia, punklegenda Terveet Kädet ja radiolistojen vakionimi Uniklubi.

Lauantaina vuoron saavat Kotiteollisuuden lisäksi punkrockin kärkibändi Nyrkkitappelu, kesähittinikkari Olli Halonen, nousukiidossa oleva pop-tähti Pihlaja, paluuta uudella twistillä tekevä Raivopäät 2.0, useista bilehiteistä tunnettu Teflon Brothers, kouvolalaisyhtye The Boogie Mooses, vanha mutta vetreä Tumppi Varonen & Problems? ja paikallinen huippuyhtye Viikate.

Yhden päivän festarilippu maksaa heinäkuun loppuun saakka 39 euroa ja kaksipäiväinen lippu 69 euroa.

Rolliin on myynnissä myös muun muassa buffetruokailun ja muita etuja sisältäviä VIP-lippuja: yhden päivän VIP-lippu 99 euroa ja kahden päivän VIP-lippu 189 euroa.

Osta Ticketmasterista osoitteesta ticketmaster.fi/koriaroll!

Koria Rollin järjestävät yhteistyössä Korian Klubi Oy ja KooKoo Hockey Oy.

Pääsyliput 30.7.2023 asti:

  • Yhden päivän pääsylippu 39 euroa
  • Kahden päivän pääsylippu 69 euroa

VIP-pääsyliput 30.7.2023 asti:

  • Yhden päivän VIP-lippu 99 euroa
  • Kahden päivän VIP-lippu 189 euroa

VIP-lippuun sisältyy buffet-ruokailu, oma sisäänkäynti, maksuton narikka, sisävessat ja oma VIP-alue sekä sisällä että lavan läheisyydessä.

Koria Roll 2023

Perjantai 11.8.2023
Aarne Tenkanen
Anssi Kela
Ikinä
Julian Rock
Klamydia
Terveet Kädet
Uniklubi

Lauantai 12.8.2023
Kotiteollisuus
Nyrkkitappelu
Olli Halonen
Pihlaja
Raivopäät 2.0
Teflon Brothers
The Boogie Mooses
Tumppi Varonen & Problems
Viikate