KooKoo-lounasta jatkossa noutoannoksina

28.3.2020

28.03.2020 15:42

KooKoo-lounasta jatkossa noutoannoksinaMaanantaista 30.3. lähtien KooKoo-lounaan saa mukaansa vain noutoannoksena. Ruoka pakataan keittiöhenkilökunnan toimesta asiakkaille valmiiksi ja annokseen sisältyy lämpimän aterian lisäksi salaatti, jälkiruoka ja kahvi.

KooKoo-lounas sulkee toistaiseksi ovensa, mutta jatkaa toimintaansa.

Herkullista KooKoo-lounasta tarjoillaan ensi viikolla vain mukaan noudettavina take-away-annoksina. Ravintolan ovet suljetaan koronaviruspandemian leviämisen hillitsemiseksi, mutta lounastarjoilu jatkuu noutoannosten muodossa.

Valittavana on kaksi lämminruokavaihtoehtoa ja oman valinnan mukaan lohkoperunat, riisi tai perunamuusi. Lisäksi annoksiin kuuluu aina salaatti sekä jälkiruoka ja kahvi. Yhden aterian hinta on 7,50 euroa.

– Meille on muodostunut laaja asiakaskunta, jota haluamme take-away-lounailla palvella, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Annokset pakataan KooKoo-lounaan henkilökunnan toimesta, eli asiakkaat eivät ole kontaktissa toisiinsa. Samasta syystä KooKoo-lounaalla ja KooKoon toimistolla ei käsitellä jatkossa lainkaan käteistä rahaa, vaan ainoastaan lounasseteleitä ja maksukortteja. Pankkikorttimaksuissa suositellaan lähimaksua.

– Keittiössämme on aina noudatettu tiukasti hygieniavaatimuksia, mutta nyt olemme panostaneet siihen vieläkin enemmän ja vältämme asiakkaidenkin keskinäisiä kontakteja.

Lounasta on tarjolla ma-pe klo 10.30–13.00.

KooKoo-lounas viikolla 14

Herkullista kotiruokaa noutoannoksina.
Paikka: Lumon Areenan Orpe-klubi (Topinkuja 1, 45100 Kouvola, 4. krs., käynti A-alaovesta)
Aika: Arkisin klo 10.30-13.00
Hinta: 7,50 euroa

Valittavana on kaksi lämminruokavaihtoehtoa ja oman valinnan mukaan lohkoperunat, riisi tai perunamuusi. Lisäksi annoksiin kuuluu aina salaatti sekä jälkiruoka ja kahvi. Yhden aterian hinta on 7,50 euroa.​​​​​

Saatavilla on myös makkaraperunat (5,50€) ja Koppasen lihapiirakka kahdella nakilla (4,00€)!

Maanantai 30.3.2020

* Possunleike (L, G)
* Makaronilaatikko (L)

Tiistai 31.3.2020

* Broileripihvit (L, G)
* Lihapullat (L, G)

Keskiviikko 1.4.2020

* Oopperapihvit (L, G)
* Kaalilaatikko (L, G)

Torstai 2.4.2020

* Lihamureke (L, G)
* Lasagne (L)

Perjantai 3.4.2020

* Broilerileike (L, G)
* Palapaistia (L, G)

L = Laktoositon G = Gluteeniton (samoissa keittiötiloissa käsitellään gluteenia)
Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.