KooKoo-lounas ja toimisto palvelevat toistaisteksi normaalisti

17.3.2020

17.03.2020 16:32

KooKoo-lounas ja toimisto palvelevat toistaisteksi normaalisti

Koronaviruksen ehkäisemisen toimet eivät rajoita KooKoo-lounaan aukioloaikaa.

Liiga-kausi 2019–2020 lopetettiin ennen aikaisesti koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. KooKoon seurahistoriassa ainutlaatuinen kiekkokausi päättyi sarjataulukon viidennelle sijalle – mutta ilman kruunua ja historiallisia playoffs-pelejä.

Aukioloajat

Viiruksen leviämisen ehkäisemisen toimenpiteet eivät rajoita toistaiseksi KooKoo-lounaan aukioloaikaa. Se tarkoittaa sitä, että KooKoo-lounas on arkisin tarjolla Lumon Areenalla klo 10.30–14.00. Sisäänkäynti lounaalle A-alaoven kautta: käynti portailla tai hissillä kerrokseen 4.

KooKoon toimisto palvelee toistaiseksi pienillä resursseilla Lumon Areenan toisessa kerroksessa arkisin klo 10.00–16.00. Suosittelemme asioimista toimistolla vain verkkokauppatuotteiden noutoasioissa. Muissa asioissa otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät täältä. KooKoo tarkkailee tilannetta päivittäin ja tiedottaa tilanteiden muuttuessa.

Otathan kuitenkin huomioon, että Lumon Areena on muutoin suljettu. Kaikki muut tilat eivät ole käytössä ja sisäänkäynti lounaalle ja toimistoon tapahtuu vain A-alaoven kautta.

Pyydämme myös huolehtimaan hygieniasta lounaalle ja toimistolle saavuttuasi: Lumon Areenalta löytyy käsienpesupisteitä ja käsidesejä kaikkien yhteiseen käyttöön viruksen levittämisen ehkäisemiseksi. Pesethän siis kätesi ennen lounasta ja toimistolle saapumistasi!

Verkkokauppatilaukset

KooKoon verkkokauppa KooKoo-Shopista ostetut tuotteet ovat noudettavissa KooKoon toimistolta vasta, kun olet saanut ilmoituksen tuotteiden noudosta. Pelkkä tilausvahvistus ei siis riitä tuotteiden noutamiseen. Suuresta tilausmäärästä johtuen tilauksien käsittelyaika on noin viikko.

Kiitos tuestasi!

KooKoo tarkkailee tilannetta päivittäin ja tiedottaa tilanteiden muuttuessa.