KooKoo LIVE! tulee jälleen – Lavalla Antti Tuisku, Erika Vikman ja Viikate

17.6.2022

KooKoo LIVE! tulee jälleen – Lavalla Antti Tuisku, Erika Vikman ja Viikate

KooKoo LIVE! palaa koronavuosien jälkeen syksyn ohjelmistoon.

KooKoon oma konsertti KooKoo LIVE! palaa syksyn ohjelmistoon kahden vuoden tauon jälkeen. Koronan vuoksi konserttia ei ole järjestetty vuosina 2020 ja 2021, ja edellisen kerran Lumon Areenalla rokattiinkin marraskuussa 2019.

Tänä vuonna perjantaina 11.11. Lumon Areenan lavalle nousee Antti Tuisku, Erika Vikman ja paikallisväriä edustava Viikate! Tapahtuma on tänäkin vuonna kokonaan K18.

Liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa viikolla 25. Luonnollisesti liput ovat edullisempia ennakkoon ostaen – ja KooKoon kausikortilla saa lisäalen! Liput kausikortilla KooKoon toimistolta sekä permannolle että istumaan 39€, ilman kausikorttia istumaan 45€ ja permannolle 49€. Ovelta kaikki liput 59€.

– On hienoa saada konsertti palautettua ohjelmistoomme tälle vuodelle kahden koronavuoden jälkeen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi innokkaana.

– Me olemme saaneet hyvää palautetta siitä, että pystymme järjestämään tämänkaltaisen tapahtuman myös talvikaudella. Kouvolassa on selvästi kysyntää myös konserteille talvikaudella.

Ohjelma

klo 18.30 ovet auki
klo 20.00 Viikate
klo 22.00 Erika Vikman
klo 00.00 Antti Tuisku

klo 01.30 Valomerkki

Liput ennakkoon

39€ KooKoon kausikortilla (toimistolta)
45€ istumaan
49€ permanto

Liput myy ticketmaster.fi ja KooKoon toimisto.

Liput ovelta

59€ (Lipunmyynti Lumon Areenan pääovilla)


Artistit

Antti Tuisku

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisi vuoden 2021 alussa uuden Treenaa-singlen, jota seurasivat toinen sinkku Kipee ja seitsemän biisin MASTER WORKOUT -EP. Siinä missä helmikuussa 2020 ilmestyneellä Valittu kansa -albumilla Antti pohti elämän hengellistä puolta, käsittelevät uudet kappaleet fyysistä laitaa. Yhteistä julkaisuilla on kuitenkin yhteiskunnallisesti kantaaottava ja syvällinen teema, jossa on mukana Antille ominaista itseironiaa.

Sekä Treenaa että Kipee nousivat suoraan Spotifyn ykkösiksi, ja kaikki EP:n seitsemän biisiä kohosivat suoraan Spotifyn 17 kuunnelluimman kappaleen joukkoon. Myös kappaleiden videot ovat menestyneet Youtubessa.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Antti teki ennen tauolle jäämistään Suomessa poikkeuksellisen ison areenakiertueen, jonka konserteissa kävi yhteensä yli 50 000 ihmistä.

Antti Tuisku on palkittu kuudella Emma-pystillä, hänestä on tehty kolme kirjaa, hän on lanseerannut oman vaatemalliston ja ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa. Kesäkuussa 2021 Antti Tuisku nousee lavalle Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla kahdessa omassa Bailantai-konsertissa.

Lähde: Warner Music Live

Erika Vikman

Mökkitie Recordsille sainattu, suomenkielistä diskopoppia esittävä, Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että muun muassa Kikan vaikutus. Erika Vikman nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021.

Lähde: Warner Music Live

Viikate

Viikate on kouvolalainen, vuonna 1996 perustettu bändi, joka soittaa metallimusiikkia kategoriassa ”Kouvostomolli”. Yhtye tunnetaan erityisesti menlankolisista sanoituksistaan. Suurimmat vaikuttajat bändin musiikkiin Kaarlen mukaan ovat Entombed, Mötörhead ja Agents. Alkuaikoina perustamisen kannalta tärkeimmät esikuvat olivat Lyijykomppania ja Mana Mana.

Yhtyeen ovat perustaneet Kaarle Viikate ja Simeoni Viikate. He olivat myös yhtyeen ainoat jäsenet vuoteen 2005 asti. Nykyisin yhtyeessä edustavat Arvo ”Ari” Viikate (kitara, taustalaulu), Ervo ”Erkka” Viikate (basso, koskettimet, taustalaulu) ja Kaarle ”Kalle” Viikate (laulu, kitara).

Yhtyeen musiikki kaikkine osa-alueineen on pääosin Kaarlen käsialaa, mutta toisinaan sävellystyöhön on osallistunut myös bändin toinen kitaristi Arvo.

Lähde: Viikate