KooKoo LIVE! 2021

13.9.2021

13.09.2021 11:58

KooKoo LIVE! 2021

Lumon Areena muokkaantuu konserttiareenaksi jälleen 12. marraskuuta.

KooKoo LIVE!:n lipunmyynti on nyt avattu ja samalla on aika julkistaa konsertissa esiintyvät artistit: Kaija Koon lisäksi LIVE!:ssä nähdään ja kuullaan paikallista väriä tuovaa Viikatetta ja yhtä Suomen suosituinta laulajaa ja lauluntekijää, J. Karjalaista.

Marraskuun maaottelutaukoviikolla Lumon Areenan kaukaloon rakennetaan esiintymislava, jonne nousee jälleen maan eturivin artisteja. KooKoo LIVE! järjestettiin edellisen kerran marraskuussa 2019 ja nyt konsertti toteutetaan neljännen kerran. Vuonna 2020 ei LIVE!:n tahtiin tanssittu, mutta nyt on aika laittaa jälleen jalalla koreasti.

– On hienoa päästä tekemään vuoden tauon jälkeen musiikkitapahtumaa kotiareenallemme, joka muokkaantuu tämänkaltaisiin konsertteihin erinomaisesti. KooKoo-Live on ottanut paikkansa Kouvolan tapahtumatarjonnassa ja olemme saaneet jokaisella kerralla positiivista palautetta tapahtuman suhteen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoo.

– Viime vuosi jäi koronan alle, mutta uskon, että tulevalla KooKoo LIVE!:llä höystettynä huippuartisteilla on taas tilausta. Tapahtuma on edellisen KooKoo LIVE!:n mukaisesti K18, Välimaa jatkaa.

Liput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa! Liput lokakuun loppuun asti 49€ ja 1. marraskuuta alkaen 59€. KooKoon kausikortilla säästät selvää rahaa, sillä voimassa olevalla kausikortilla lunastat konserttilipun KooKoon toimistolta 10€ edullisemmin! Lippujen hinta on sama sekä permannolle että katsomopaikalle. Tapahtuma on K18.

Konsertin ovet avataan klo 18.30. Artistien esiintymisaikataulu julkaistaan myöhemmin.

PÄÄSYLIPUT

31.10. asti 49€ (KooKoon kausikortilla KooKoon toimistolta 39€)
1.11. alkaen 59€ (KooKoon kausikortilla KooKoon toimistolta 49€)

VIP-liput tapahtumaan

VIP-lippu (sis. ruokailun) Orpe-klubille 89 euroa (+alv.)
VIP-lippu (sis. ruokailun) Grilli-Ravintola Alakulmaan 69 euroa (+alv.)

Aitio 12 hengelle 1500 euroa (+alv.)
Aitio 24 hengelle 3000 euroa (+alv.)

Kysy VIP-lipuista suoraan KooKoon myynniltä:
​​​​​​​Päivi Salonen (paivi.salonen@kookoo.fi) tai Sakari Välimaa (sakari.valimaa@kookoo.fi).