KooKoo kohtaa vahvan Lukon

22.10.2019

22.10.2019 20:36

KooKoo kohtaa vahvan LukonKooKoo-hyökkääjä Toni Suuronen pelaa keskiviikkona vanhaa joukkuettaan vastaan. Kuva: Ella Taponen

Oranssimustien bussin nokka kääntyi tiistaina kohti Raumaa, jossa joukkue kohtaa keskiviikkona Lukon.

KooKoon viiden ottelun voittoputken katkaisi lauantaina Kärpät Lumon Areenalla. KooKoon puolustus on kuitenkin toiminut vakuuttavasti, sillä seitsemässä edellisessä ottelussaan KooKoo on peliajalla (60 minuuttia + jatkoajat) laskenut vastustajilleen vain yhden maalin.

– Ihan tavallinen arki ja päivittäinen työnteko on hyvällä tasolla, niin uskoisin sen nyt kantavan hedelmää, hyökkääjä Toni Suuronen kommentoi.

KooKoo ja Lukko eivät ole kohdanneet kuluvalla kaudella vielä kertaakaan, sillä Raumalla kauden starttaavassa Pitsiturnauksessa joukkueet pelasivat eri lohkoissa. Lukko on osoittanut vahvuutensa, sillä joukkue on kolmestatoista pelaamastaan ottelustaan voittanut peräti kymmenen. Sarjassa Lukko on kolmantena, seitsemän pistettä kuudentena olevaa KooKoota edellä.

– Keskiviikon ottelu tulee olemaan meille haaste, vaikka siihen lähdetään hyvällä fiiliksellä.

Entisessä kotikaupungissaan keskiviikkona pelaava Suuronen valottaa keinoja isäntäjoukkueen voittamiseen.

– Meidän pitää pelata tiukasti ja puolustaa maltilla, sillä Lukko haluaa pitää paljon kiekkoa ja liikkua.

– Tuntuu myös kivalta pelata vanhassa kotihallissa, Rauman parhaaksi puoleksi Vanhan Rauman esiin nostava kouvolalainen hymyilee.

Lukko–KooKoo keskiviikkona klo 18.30. Ottelu on nähtävillä Telia TV:stä ja Pub Old Tomista!


Seuraava kotiottelu:

Lauantai 26.10.2019 klo 17.00 KooKoo–Jukurit, Lumon Areena