KooKoo kiinnitti Jesse Nurmen kahdeksi vuodeksi

12.4.2023

KooKoo kiinnitti Jesse Nurmen kahdeksi vuodeksi

Kouvolalaislähtöinen nuorukainen jatkaa oranssimustissa kahden vuoden diilillä.

KooKoon oma kasvatti Jesse Nurmi, 18, rustasi nimensä kahden vuoden jatkosopimukseen. Nuoren hyökkääjälupauksen tuttu pelipaikka löytyy vasemmasta laidasta.

Nurmi teki Liiga-debyyttinsä jo 16-vuotiaana, minkä jälkeen nuorukainen on päässyt maistelemaan Liiga-vauhtia kymmenessä ottelussa. “Jepu” pelasi kuitenkin kauden 2022–2023 pääosin KooKoon U20-joukkueessa, jossa sijoittui Nuorten SM-sarjan pistepörssin kärkeen. Jesse palkittiin syyskuussa sarjan syyskuun parhaaksi nuoreksi pelaajaksi sekä kauden päätyttyä Nuorten SM-sarjan ensimmäiseen All Stars-kentälliseen. Nurmella on myös kokemusta maajoukkueista ja maajoukkueleirityksistä.

Urheilujohtaja Jarno Kultanen povaa jatkosopimuksen tehneelle hyökkääjälle valoisaa tulevaisuutta kasvattiseurassaan.

Nurmi aloittaa jo neljännen kautensa KooKoon sopimuspelaajana. Omana kasvattinamme hän on edennyt suunnitelman mukaan ja pelasikin erittäin vahvan kauden nuorten SM-sarjassa. Sisäänajo liigapeleihin on tehty ja nyt on aika vallata paikka joukkueesta.

– Nurmi on lisännyt monipuolisuuttaan pelaajana, mikä antaa paikkavaihtoehtoja kokoonpanossa. Jessen kesä vaikuttaa NHL:n varausikäisenä erittäin kiireiseltä, Kultanen päättää.

Nurmi nähdään kaukalossa pelipaitanumerolla 8.

PELAAJASOPIMUKSET 2023–2024 (TILANNE 12.4.2023):

Maalivahdit:
#31 Nick Malik
#32 Oskari Setänen

Puolustajat:
#4 Väinö Liikonen
#17 Ari Gröndahl

Hyökkääjät:
#8 Jesse Nurmi
#14 Toni Suuronen
#20 Samuel Valkeejärvi
#46 Matic Török
#91 Linus Andersson