kookoo

KooKoo käynnistää vierasviikon Kuopiosta

4.12.2022

KooKoo käynnistää vierasviikon Kuopiosta

KooKoon joulukuu etenee vieraskiertueella seuraavalla viikolla. Viikko starttaa maanantaina Kuopiosta.

KooKoon päättynyt viikko tarjosi kaksi pettymystä, kun oranssimustat hävisivät perjantaina kahden hyvän erän jälkeen JYPille vieraissa 4–2. Lauantaina KooKoo sai lisää lunta tupaan, kun Pelicans himmensi KooKoon junan valot Lumon Areenalla lukemin 1–4.

Maanantaina oranssimustilla on mahdollisuus kääntää juna jälleen oikeille raiteille, kun se matkustaa Kuopioon KalPan vieraaksi.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti; Lumon Areenalla lokakuussa pelatussa ottelussa KooKoo voitti KalPan 1–0, mutta Kuopiossa marraskuun puolivälissä isännät olivat parempia maalein 5–3.

Oman jännityksensä maanantaille luo se, että joukkueiden välinen piste-ero on tällä hetkellä 14 pistettä, kun KalPa on sijalla 5. 28 ottelulla ja 45 pisteellä, KooKoon ollessa runkosarjan häntäpäässä toiseksi viimeisenä sijalla 14. 31 pisteellä KalPaa kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Ilmiselvää on se, että pisteet olisivat KooKoolle elintärkeät.

KalPan Hugo Gallet on varmuudella pois isäntien kokoonpanosta, sillä Galletille määrättiin seitsemän ottelun pelikielto tiistain 29.11. Ilves–KalPa-ottelun tapahtumista.

KooKoon kokoonpanosta ovat pois hyökkääjät Samuli Ratinen (noin viikko) ja Terry And (laina K-Vantaa) sekä puolustaja Riku Tuomola (laina FPS).

Otteluennakossa kapteeniston jäsen, KooKoo-hyökkääjä Toni Suuronen.

Maanantaina Kuopiossa mukana menossa kannattajaryhmä Kuudes Kenttäpelaaja.

VIIKON OTTELUT:

Ma 5.12.2022 klo 18.30 KalPa–KooKoo, Olvi Areena, Kuopio, OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Pe 9.12.2022 klo 18.30 Sport–KooKoo, Vaasan Sähkö Areena, Vaasa, OSTA LIPUT TÄSTÄ!
La 10.12.2022 klo 17.00 Kärpät–KooKoo, Oulun Energia Areena, Oulu, OSTA LIPUT TÄSTÄ!