KooKoo ja Korian Palviliha jatkavat yhteistyötään – uusi KooKoo-Grillimakkara myynnissä nyt kaupoissa!

14.6.2022

KooKoo ja Korian Palviliha jatkavat yhteistyötään – uusi KooKoo-Grillimakkara myynnissä nyt kaupoissa!Kuva: KooKoo

KooKoolla ja Korian palvilihalla on voimassaoleva yhteistyökumppanuus. Yhteistyö kehittyy entisestään, kun markkinoille tulee KooKoo-lätkänakin kaveriksi kesän uutuus KooKoo-grillimakkara.

KooKoo ja Korian Palvilihan kaksivuotinen sopimus jatkuu tulevalla kaudella. Viime syksynä lanseerattu KooKoo-lätkänakki saa jatkoa, kun markkinoille on lanseerattu Palvilihan valmistama KooKoo-grillimakkara.

KooKoo tulee saamaan jokaisesta myydystä makkarapaketista oman osuutensa.

– Hienoa päästä kehittämään yhteistyötä paikallisen lihatuotteiden valmistajan kanssa. Viime syksynä kauppoihin tuleen KooKoo-lätkänakin kaveriksi kauppojen hyllyille saapui nyt myös isompaan nälkään KooKoon oma grillimakkara, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

– KooKoo-makkaroilla pääsee herkuttelemaan grillikesän jälkeen myös tulevalla kaudella KooKoon ottelutapahtumissa, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

KooKoo-grillimakkaraa on saatavilla kaikista Kouvolan seudun hyvin varustelluista S- ja K-ryhmän kaupoista.

Tuote on maidoton, laktoositon ja gluteeniton.

KooKoo-grillimakkaran ainekset:

Sianliha, vesi, suola, palvattu sianliha, siansuoli, SINAPINSIEMEN, viherpippuri, SOIJAPROTEIINI, dekstroosi (maissi), stabilontiaineet E450, E451, mausteet; SINAPPI, korianteri, paprika, SIPULI sisältää luontaisesti SULFIITTEJA, arominvahvenne E621, hapettumisenestoaineet E300, E316, aromit; mustapippuri, muskottipähkinä, cayanne, inkivääri, chili, säilöntäaine E250

Lihapitoisuus 85 %, Säilytys alle +6 °C
ALKUPERÄMAA SUOMI


Palviliha Oy:

Palviliha Oy on perustettu vuonna 1975. Ensimmäisiä tuotteita olivat Perinteinen Palvikinkku, Palvikylki ja Palviselkä. Ne valmistetaan edelleen samoilla perinteisillä menetelmillä kuin vuosikymmeniä sitten, leppähaloilla palviuunissa kypsentäen. Vuosien saatossa tuoteperhe on kasvanut, ja Palviliha oy valmistaa tänä päivänä erikoismakkaroita, erilaisia leikkeleitä, kausituotteita ja erilaisia Palvituotteita. Yrityksen pääartikkeli on edelleen Perinteinen aito palvikinkku. Yhtiö toimi alkuvuodet Kouvolassa, josta se muutti vuonna 1980 Korialle yrityksen nykyisiin tiloihin, kymijoen varrelle. Vuosien varrella yritys on kasvanut ja toimitiloja laajennettu, viimeisimpänä investointina makkarauunin ja tehtaanmyymälän laajennus ja uusiminen vuonna 2016.

www.korianpalviliha.fi