KooKoo ja Amarillo yhdistivät voimansa – yhteistyöstä syntyi #Yksiburgeri

1.12.2019

01.12.2019 17:42

KooKoo ja Amarillo yhdistivät voimansa – yhteistyöstä syntyi #YksiburgeriKooKoon Alexander Bonsaksenin ja Henrik Haukelandin suunnittelema #Yksiburgeri saatavilla Amarillosta joulukuussa 2019 ja tammikuussa 2020! Kuva: Valokuvaus Teija K.

KooKoon ja Amarillon yhteistyönä syntyi suussa sulava burgeri, joka löytyy Amarillon listalta house burgerina joulukuusta tammikuuhun.

Mitä saadaan, kun kaksi jääkiekkoilijaa laitetaan suunnittelemaan burgeri? KooKoon ja Amarillon yhteistyönä syntyi Amarillon listalle #Yksiburgeri, joka on saatavilla joulukuussa 2019 ja tammikuussa 2020.

Amarillon omalla listalla on House Burger, jonka sisältö muuttuu aina kahden kuukauden välein. Tähän asti burgerin sisällön suunnittelu on kuulunut Amarillon henkilökunnalle, mutta joulukuusta tammikuuhun tarjolla olevan burgerin saivat suunnitella KooKoon puolustaja Alexander Bonsaksen ja maalivahti Henrik Haukeland.

– Yhteistyön idea lähti Amarillon suunnasta, mutta tottakai innostuimme heti ideasta ja vietimmekin mahtavan iltapäivän Amarillossa burgerin suunnitteluvaiheessa, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola kertoo uudenlaisesta yhteistyöstä.

Bonsaksenille ja Haukelandille annettiin täysin vapaat kädet burgerin suunnitteluun. Amarillon Keittiömestari Niko Haikarainen antoi pelaajille vain listan raaka-aineista, jotka pelaajilla on käytössä burgerin valmistuksessa. Suunnitteluprosessin jälkeen pelaajat laittoivat kokin vaatteet niskaan ja pääsivät keittiön puolelle valmistamaan suunnittelemansa burgerin.

– Oli mahtavaa päästä olemaan oikea kokki yhden tunnin ajan, Bonsaksen nauraa.

– Valitsimme väliin tuplajuuston, koska rakastamme molemmat juustoja. Lisäksi chimichurri-kastike on burgerin salaisuus ja syy siihen, miksi burgeri on extrahyvää, kaksikko kommentoi.

Katso video alta burgerin suunnittelu- ja valmistusprosessista!

Makuelämys on taattu, sillä #Yksiburgeri sisältää:
Brioche sämpylän välissä 200g naudan rotukarjan pihviä, Monterey Jack -juustoa, cheddarjuustokastiketta, pekonia ja yrttistä chimichurrikastiketta. Lisäksi tomaattia, punasipulia ja salaattia. Burgeri tarjoillaan ranskalaisten kera sekä mukana jalopeno-valkosipulidippi.

Burgeri on saatavilla Kouvolan Amarillosta joulukuusta tammikuuhun. Tervetuloa maistamaan pelaajien suunnittelemaa burgeria. Nappaa kuva burgerista ja jaa se somessa hashtagilla: #Yksiburgeri
Kuva: Valokuvaus Teija K.