KooKoo–HPK-ottelun erikoisjärjestelyt 28.8.2020

24.8.2020

24.08.2020 17:05

KooKoo–HPK-ottelun erikoisjärjestelyt 28.8.2020

Lipunmyynti otteluun avautuu tiistaina 25. elokuuta klo 10.

KooKoon preseasonin ensimmäinen harjoitusottelu kotihallissa Lumon Areenalla pelataan tämän viikon perjantaina, 28. elokuuta, kun HPK saapuu Hämeenlinnasta KooKoon vieraaksi. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 19.30, koska viereisellä kentällä KSS Energia Areenalla KPL kamppailee sarjapisteistä Manse PP:tä vastaan klo 17.00 alkavassa Superpesiksen ottelussa.

Huomioithan, että koronaviruspandemian vuoksi ottelu järjestetään erikoisjärjestelyin. Huomioithan, viranomaisten määrittämät ohjeet ja määräykset sekä Superpesiksen ottelu vaikuttavat perjantain ottelun järjestelyihin.

Muistathan asioidessasi Lumon Areenalla noudattaa erityistä hygieniaa. Ethän saavu Lumon Areenalle missään tilanteessa flunssaoireisena, yskäisenä tai muuten sairaana!

Erikoisjärjestelyt

KooKoo–HPK-ottelussa Lumon Areena on lohkottu neljään osaan (A-, B-, C- ja D-lohkoon). Jokaisen asiakkaan tulee sijoittua ennakkoon lipun tai kausikortin määrittämään katsomolohkoon. Lumon Areenan yleisökapasiteetti ko. ottelussa on 2000 katsojaa, mikä tarkoittaa 500 katsojaa per lohko.

Tavoitteemme ja velvollisuutemme on huomioida ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet tartuntariskin hallitsemiseksi ja minimoimiseksi ottelutapahtumissa viranomaismääräyksiä (THL, AVI, Poliisiviranomaiset) ja ohjeistuksia noudattaen ja täydentäen.

Lohkot, katsomot & sisäänkäynti

Ovet avataan klo 18.30.

A-lohkon sisäänkäynti:
A-lohkon kausikorttilaisten ja irtolippujen ostaneiden sisäänkäynti tapahtuu A-alaovelta. Myös Parviravintolan asikkaiden sisäänkäynti A-alaovelta. (Huom! Ovella ei ole lipunmyyntiä, A-lohkon liput ovat myynnissä vain ennakkoon Ticketmasterin myyntikanavissa)

B-lohkon sisäänkäynti:
B-lohkon irtolippujen ostajien sisäänkäynti B-sisäänkäynnin oikeanpuoleisesta ovesta (portaat ylös) TAI C-sisäänkäynnin vasemmanpuoleisesta ovesta (portaat ylös). B-lohkon kausikorttilaisten kausikorttien nouto B-sisäänkäynnistä.

C-lohkon sisäänkäynti:
C-lohkon, eli seisomakatsomon kausikorttilaisten ja irtolippujen ostajien sisäänkäynti tapahtuu C-sisäänkäynnin oikeanpuoleisesta ovesta katsomon alalaitaan.

D-lohkon sisäänkäynti:
D-lohkon kausikorttilaisten ja irtolippujen ostajien sisäänkäynti tapahtuu B-sisäänkäynniltä vasemmanpuoleisesta ovesta katsomon alalaitaan.

Huom! Juoksurata ei ole katsomoaluetta. Seisomakatsomona toimii vain C-lohko, eli seisomakatsomo.

Lipunymyynti

Lipunmyynti perjantaina 28. elokuuta pelattavaan KooKoo–HPK-otteluun avataan tiistaina 25. elokuuta klo 10.00 Ticketmasterissa. Liput harjoitusotteluun 10€ (aikuiset) ja 5€ (7–17-vuotiaat). Alle 7-vuotiaille vapaa pääsy nollalipulla (lipun lunastus lipunmyynnistä). Kausikortilla otteluun vapaa pääsy!. Lippuja vapautuu myyntiin vain rajallinen määrä!

2000 katsojan yleisökapasiteetista on vähennetty lohkoissa olevat kausikortit ja jokaiseen lohkoon vapautuu vain rajattu määrä lippuja.

Liput ovat numeroituja, mutta voit vapaasti valita paikkasi katsomolohkossa kausikorttipaikat huomioiden, jotta turvavälien ylläpitäminen muihin katsojiin toteutuu.

Suosittelemme lipun lunastamista ennakkoon Ticketmasterin myyntikanavista!

Mikäli lippuja jää ennakkomyynnin jälkeen ovimyyntiin, ovimyynti palvelee B- ja C-ovilla. Näillä ovilla lipunmyynti vain B-, C- ja D-lohkoihin. A-lohkon liput vain ennakkomyynnissä Ticketmasterissa. (Kts. kartta)

Mitkään vapaakortit (Liiga, Jääkiekkoliitto, erotuomarikerhot ym.) eivät ole käytössä. Myöskään KooKoon Junioreiden seurakortit eivät ole käytössä.

Kausikortit

Jos sinulla oli kausikortti kaudella 2019–2020:
Vanha kauskortti toimii myös kaudella 2020–2021, mikäli olet kausikorttisi tilauksen uusinut. Mikäli korttisi on hukkunut, otathan yhteyttä KooKoon toimistoon kausikortti@kookoo.fi. Kausikortilla sisäänkäynti lohkon mukaan! (Kts. yllä)

Jos sinulla ei ollut kausikorttia kaudella 2019–2020:
Jos olet hankkinut täysin uuden kausikortin, kausikortit kaudella 2020–2021 on noudettavissa lohkojaon mukaan sisäänkäynneiltä (kts. yllä)

Palvelut

Lumon Areenan kioskit palvelevat sekä A- että B-puolella normaalisti. Pääaula suljettu kokonaan ja fanituotemyynti A-aulan edessä juoksusuoralla.

Anniskelu tapahtuu vain Orpe-klubilla, Grilli-Ravintola Alakulmassa ja Parviravintolassa. Näissä anniskelu vain sallitun asiakaspaikkamäärän mukaan. Ratabaari, Sporttivartti ja Leikkipaikka on suljettu.

Suosittelemme käyttämään kaikissa pisteissä maksutapana korttimaksua.

MEDIA

Median akkreditoituminen ottelupäivänä klo 14.00 mennessä media@kookoo.fi. Ottelun jälkeiset haastattelupyynnöt suoraan KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Aholalle: 040 503 8387. Medialle toimitetaan erikseen toimintaohje erityisjärjestelyihin liittyen.

Muistathan:

  • Saavu otteluun vain terveenä
  • Pidä turvaväli muihin ihmisiin, myös jonottaessa
  • Pese käsiä ja käytä käsidesiä
  • Huolehdithan turvaväleistä myös katsomossa
  • Saavuthan paikalle ajoissa
  • Noudatathan rauhallisuutta – jonot näyttävät pitkiltä turvavälien kanssa

Henkilökuntamme on ohjeistettu toimimaan kiinnittäen erityistä huomiota hygieniaan sekä turvaväleihin tapahtumassamme turvavarusteita käyttäen. Pyydäthän apua ja neuvoa, mikäli tarvitset. Yhdessä luomme turvallisen ottelutapahtuman kaikille.

Päivitetty 27.8.2020. KooKoo pidättää oikeudet muutoksiin.


**Tulemme tarkentamaan seuraavien otteluiden käytänteitä myöhemmin.**