KooKoo–HIFK-ottelun erikoisjärjestelyt 4.9.2020

3.9.2020

03.09.2020 20:38

KooKoo–HIFK-ottelun erikoisjärjestelyt 4.9.2020

Harjoitusottelu KooKoo–HIFK pelataan perjantaina 4. syyskuuta erikoisjärjestelyin.

KooKoo–HIFK-ottelussa Lumon Areena on lohkottu neljään osaan (A-, B-, C- ja D-lohkoon). Jokaisen asiakkaan tulee sijoittua ennakkoon lipun tai kausikortin määrittämään katsomolohkoon. Kausikorttilaisilla on etuoikeus omaan paikkaansa ja toivomme katsojilta joustavuutta ja turvavälien noudattamista myös katsomoissa. Lumon Areenan yleisökapasiteetti ko. ottelussa on 2000 katsojaa, mikä tarkoittaa 500 katsojaa per lohko.

Tavoitteemme ja velvollisuutemme on huomioida ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet tartuntariskin hallitsemiseksi ja minimoimiseksi ottelutapahtumissa viranomaismääräyksiä (THL, AVI, Poliisiviranomaiset) ja ohjeistuksia noudattaen ja täydentäen.

LOHKOT, KATSOMOT & SISÄÄNKÄYNTI

Ottelu alkaa klo 18.30, ovet avataan klo 17.30.

A-lohkon sisäänkäynti:
A-lohkon kausikorttiasiakkaiden ja irtolippujen ostaneiden sisäänkäynti tapahtuu pääsisäänkäynnistä. Myös parviravintolan asiakkaiden sisäänkäynti pääsisäänkäynnistä.

A-lohkon noutamattomat kausikortit ovat noudettavissa A-sisäänkäynniltä, josta myös näiden asiakkaiden sisäänkäynti. A-sisäänkäynnistä myös ennakkoon varattujen lippujen sisäänkäynti.
(Huom! Pääsisäänkäynnillä on lipunmyynti A-lohkoon, A-sisäänkäynnillä EI OLE lipunmyyntiä!)

B-lohkon sisäänkäynti:
B-lohkon irtolippujen ostajien sisäänkäynti B-sisäänkäynnin oikeanpuoleisesta ovesta (portaat ylös) TAI C-sisäänkäynnin vasemmanpuoleisesta ovesta (portaat ylös). B-lohkon kausikorttilaisten kausikorttien nouto ja sisäänkäynti B-sisäänkäynnistä.

C-lohkon sisäänkäynti:
C-lohkon, eli seisomakatsomon kausikorttilaisten ja irtolippujen ostajien sisäänkäynti tapahtuu C-sisäänkäynnin oikeanpuoleisesta ovesta katsomon alalaitaan.

D-lohkon sisäänkäynti:
D-lohkon kausikorttilaisten ja irtolippujen ostajien sisäänkäynti tapahtuu B-sisäänkäynniltä oikeanpuoleisesta ovesta katsomon alalaitaan.

Huom! Juoksurata ei ole katsomoaluetta. Seisomakatsomona toimii vain C-lohko, eli seisomakatsomo.

LIPUNMYYNTI

Liput harjoitusotteluun 10€ (aikuiset) ja 5€ (7–17-vuotiaat). Alle 7-vuotiaille vapaa pääsy nollalipulla (lipun lunastus lipunmyynnistä). Kausikortilla otteluun vapaa pääsy!. Lippuja vapautuu myyntiin vain rajallinen määrä!

2000 katsojan yleisökapasiteetista on vähennetty lohkoissa olevat kausikortit ja jokaiseen lohkoon vapautuu vain rajattu määrä lippuja.

Liput ovat numeroituja, mutta voit vapaasti valita paikkasi katsomolohkossa kausikorttipaikat huomioiden, jotta turvavälien ylläpitäminen muihin katsojiin toteutuu.

Suosittelemme lipun lunastamista ennakkoon Ticketmasterin myyntikanavista!

Mikäli lippuja jää ennakkomyynnin jälkeen ovimyyntiin, ovimyynti palvelee pääovilla, B- ja C-ovilla.

Mitkään vapaakortit (Liiga vieraskortit, Jääkiekkoliitto, erotuomarikerhot ym.) eivät ole käytössä. Myöskään KooKoon Junioreiden seurakortit eivät ole käytössä.

KAUSIKORTIT

Jos sinulla oli kausikortti kaudella 2019–2020:
Vanha kauskortti toimii myös kaudella 2020–2021, mikäli olet kausikorttisi tilauksen uusinut. Mikäli korttisi on hukkunut, otathan yhteyttä KooKoon toimistoon kausikortti@kookoo.fi. Kausikortilla sisäänkäynti lohkon mukaan! (Kts. yllä)

Jos sinulla ei ollut kausikorttia kaudella 2019–2020:
Jos olet hankkinut täysin uuden kausikortin, kausikortit kaudella 2020–2021 on noudettavissa lohkojaon mukaan sisäänkäynneiltä (kts. yllä)

Jos korttini ei toimi ovella:
Varmista, että korttisi on oikean vuoden kortti. Kerro järjestyksenvalvojalle nimesi, kortin nimi ja paikka, jotta voimme selvittää kortin toimimattomuuden syyn. Voit myös selvittää asian KooKoon toimistolla seuraavalla viikolla.

PALVELUT

Lumon Areenan kioskit palvelevat sekä A- että B-puolella normaalisti, myös pääaulassa.

Anniskelu tapahtuu Orpe-klubilla, Grilli-Ravintola Alakulmassa, Ratabaarissa ja Parviravintolassa. Näissä anniskelu vain sallitun asiakaspaikkamäärän mukaan – Jokaisella asiakkaalla tulee olla istumapaikka. Sporttivartti ja Leikkipaikka on suljettu.

Suosittelemme käyttämään kaikissa pisteissä maksutapana korttimaksua ja lähimaksua.

MEDIA

Median akkreditoituminen ottelupäivänä klo 14.00 mennessä media@kookoo.fi. Ottelun jälkeiset haastattelupyynnöt suoraan KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Aholalle: 040 503 8387. Medialle toimitetaan erikseen toimintaohje erityisjärjestelyihin liittyen.

MUISTATHAN:

  • Saavu otteluun vain terveenä
  • Pidä turvaväli muihin ihmisiin, myös jonottaessa
  • Käytäthän kasvomaskia
  • Pese käsiä ja käytä käsidesiä
  • Huolehdithan turvaväleistä myös katsomossa
  • Saavuthan paikalle ajoissa
  • Noudatathan rauhallisuutta – jonot näyttävät pitkiltä turvavälien kanssa
  • Lataathan puhelimeesi koronavilkku-sovelluksen

Henkilökuntamme on ohjeistettu toimimaan kiinnittäen erityistä huomiota hygieniaan sekä turvaväleihin tapahtumassamme turvavarusteita käyttäen. Pyydäthän apua ja neuvoa, mikäli tarvitset. Yhdessä luomme turvallisen ottelutapahtuman kaikille.

**Päivitetty 3.9.2020. KooKoo pidättää oikeudet muutoksiin.**