KooKoo haastaa sarjakolmosen – ”Hieno pelipäivä!”

30.1.2019

30.01.2019 09:24

KooKoo haastaa sarjakolmosen – ”Hieno pelipäivä!”

KooKoo saa keskiviikkona kovan haastajan, kun sarjakolmonen TPS saapuu vierailulle Kouvolaan.

KooKoon edellinen viikonloppu ei mennyt suunnitelmien mukaan, kun kahdesta Helsingin IFK:ta vastaan pelatusta ottelusta mustaoranssit saivat vain yhden pisteen. Perjantain kotiottelu venyi jatkoajalle, mutta Helsingissä IFK oli liian vahva lukemin 4–0.

Mustaoranssit ovat kahtena viikkona putkeen pelannut vain perjantaina ja lauantaina, mutta nyt viikon ensimmäinen matsi pelataan jo keskiviikkona, kun sarjakolmonen Turun Palloseura saapuu Lumon Areenalle.

– Kovaa treenataan, oli sitten kaksi tai kolme peliä viikkoon. Pelit ovat kuitenkin päätapahtumia, joihin pyrimme saamaan ukoista kaikki irti, KooKoo-puolustaja Martin Berger kommentoi.

KooKoo pöllytti edellisessä kotiottelussa Tepsiä kunnolla, sillä mustavalkoiset jäivät mustaoranssien jalkoihin lukemin 5–2. Kouvolalaisten kannalta on toivottavaa, että myös tällä kertaa Lumon Areenalla nähdään samanlainen ilotulitus.

KooKoon ero pudotuspeliviivaan on tällä hetkellä seitsemän pistettä, joten mahdollisuudet KooKoon Liiga-historian ensimmäisiin pudotuspeleihin on vielä olemassa.

– Ihan varmasti saamme pisteitä, kun vain pistämme joka tilanteessa kaikkemme likoon. Keskiviikko on hieno pelipäivä!

KooKoon ja TPS:n otteluissa on tällä kaudella sattunut ja tapahtunut, kun maaleja on taottu runsaasti jokaisessa kohtaamisessa. Lumon Areenalla pelatussa ottelussa nähtiin myös kaksi ulosajoa ja yksi käytöskymppi.

– Se joukkue, jolla pokka pitää huomenna paremmin voittaa pelin. Varmasti taas sattuu ja tapahtuu, mutta kärsivällisyys ratkaisee.

– Virtaa meillä ainakin riittää, joten työmoraali on KooKoolla iso.

22-vuotias Berger on TPS:n kasvatti. Liigassa Berger ehti neljän kauden aikana edustamaan Tepsiä 107 runkosarjaottelussa sekä 13 pudotuspeliottelussa. Loukkaantumisen takia Berger ei ole vielä pelannut vanhaa kasvattijoukkuettaan vastaan.

– Pelaan ensimmäistä kertaa ikinä TPS:ää vastaan, niin onhan se aika mukavaa ja ennen matsia on varmasti perhosia vatsassa. Seura on entinen, mutta jengi ei herätä mitään tunteita.

Bergerin kausi on ollut vaikea, sillä kovaotteinen puolustaja loukkaantui kauden avausviikonlopun SaiPa-ottelussa ja pääsi pelaamaan seuraavan kerran vasta 18.1. pelatussa Sport-ottelussa.

Paluun jälkeen Berger on pelannut nyt neljä ottelua peliaikakeskiarvolla 17.05. Varsinkin alivoimalla Berger on ottanut ison roolin. Berger on myös herättänyt kovilla otteillaan ihastusta KooKoon kannattajissa.

– Tottakai se vie aikaa olla hyvässä kunnossa, että jaksaa pelata, kun huili oli noinkin pitkä. Vauhdissa olen vielä paljon jäljessä, mutta koitetaan kuroa kärkeä koko ajan kiinni!

Taistelu pisteistä jatkuu keskiviikkona klo 18.30! Ovet auki klo 17.30. Opiskelijoille vapaa pääsy haalarit jalassa!