KooKoo aloittaa kauden 3500 katsojan kapasiteetilla ​​​​​​​

24.9.2020

24.09.2020 11:37

KooKoo aloittaa kauden 3500 katsojan kapasiteetilla ​​​​​​​KooKoon yleisökapasiteetti on 3500. Kuva: KooKoo

Liigan runkosarjan alku lähestyy – lue tästä kaikki mitä sinun tulee tietää kauden 2020–2021 lippu- ja kausikorttikäytänteistä!

Aluehallintovirastot ilmoittivat tiistaina 22. syyskuuta yleisötapahtumien rajoituksista lokakuun ajaksi. Rajoituksiin ei tehty muutoksia syyskuuhun nähden ja Liiga-kausi päästään aloittamaan lokakuun alussa.

KooKoo on valmistellut tulevan kauden ottelutapahtumia yhteistyössä viranomaisten kanssa. Vallitseva koronatartuntatilanne edellyttää poikkeusjärjestelyitä myös KooKoon kotiotteluissa ja KooKoo tekee toimenpiteitä katsojien turvallisuuden eteen. Yksi toimenpide on se, että KooKoon yleisökapasiteetti Lumon Areenalla kauden alkaessa on 3500 katsojaa, mikä on alle 60 prosenttia areenan kokonaiskapasiteetista. Kapasiteettiin lasketaan kausikorttilaiset, irtolippujen ostajat ja VIP-asiakkaat.

– Haluamme toimia vastuullisesti ja sen vuoksi meille on tärkeää sekä katsojien, että henkilökunnan turvallisuus. Kaikki toimenpiteet tehdään turvallisuus edellä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoo.

Kausikortit kaudelle 2020–2021

Kausikorttien myynti käy vilkkaana! Vain kausikortilla varmistat paikkasi Lumon Areenalla runkosarjan aikana, sillä koronarajoitusten vuoksi yleisömäärä on rajattu 3500 katsojaan.

Kausikorttien myynti päättyy perjantaina 2. lokakuuta klo 16.00. Tämän jälkeen EI enää myydä kausikortteja. Kausikorttimyynti suljetaan poikkeustilanteesta ja katsomokapasiteetin rajallisuuden johdosta. Kausikortin hankkimalla säästät myös rahaa!

Katsomot jaetaan seitsemään eri lohkoon, johon kuhunkin mahtuu maksimissaan 500 henkilöä. Lohkojen maksimikapasiteetista vähennetään automaattisesti ko. lohkoon myydyt kausikortit. Jotta voimme varmistaa oikean lipunmyyntimäärän, kausikorttien myynti päättyy ennen kuin otteluliput tulevat myyntiin. Lue lohkoista lisää alta!

Katsomoiden kausikorttipaikat tullaan merkkaaman tarroilla ja paikat on siten varattu aina kausikorttilaisten käyttöön.

Helpoiten hankit itsellesi kausikortin Ticketmaster Pro-järjestelmästä TÄSTÄ.

Lipunmyynti

Runkosarjan kotiotteluiden liput tulevat myyntiin aina kuukaudeksi kerrallaan. Lokakuun kotiotteluiden lipunmyynti alkaa maanantaina 5. lokakuuta klo 10.00 Ticketmasterin myyntikanavissa. KooKoo pelaa ensimmäisen runkosarjan kotiottelunsa perjantaina 9. lokakuuta klo 18.30. Lumon Areenalla tuolloin vierailee JYP Jyväskylästä.

Marraskuun otteluliput tulevat myyntiin maanantaina 2. marraskuuta klo 10.00 ja joulukuun kotiotteluiden lipunmyynti alkaa maanantaina 30. marraskuuta klo 10.00.

KooKoo suosittelee lippujen ostamista aina ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta, jotta kontaktit lipunmyynnissä KooKoon toimistolla tai Lumon Areenan ovilipunmyynnissä voidaan välttää. Ennakkoon lipun ostamalla varmistat myös paikkasi hallissa, saat ottelulipun edullisemmin ja sisäänkäynti tapahtuu Areenalle saapuessa helpommin. Liput ovat numeroimattomia ja myynnissä lohkoittain. Lue lisää lohkoista alta.

Lippurajoitukset ja käytännöt ovat voimassa niin kauan, kuin viranomaisten määrittämät rajoitukset ovat voimassa. KooKoo pidättää oikeudet hintojen muutoksiin.

Lippuihin ja kausikortteihin sisältyy kertakäyttöinen kasvomaski, joka jaetaan jokaiselle asiakkaalle Lumon Areenan sisäänkäynneillä otteluun saapuessa. Kasvomaski on ilmainen ja ne jaetaan vain ennen ottelun alkamista.

Liput saa helpoiten hankittua osoitteesta www.ticketmaster.fi/kookoo.


Liput 2020–2021 ***

Liput ennakkoon Ticketmasterin Verkkokaupasta*:

AIKUISET MUUT**
LOHKOT A2 & B1 (katsomot A6-A10, B1-B5) 30 € 20 €
LOHKOT A1 & B2 (katsomot A1-A5, B6-B10) 25 € 20 €
LOHKO D (katsomot D1-D6) 20 € 15 €
LOHKO C (seisomakatsomo) 15 € 15 €

LIPUT KOOKOON TOIMISTOLTA TAI LUMON AREENAN OVIMYYNNISTÄ*:

AIKUISET MUUT**
LOHKOT A2 & B1 (katsomot A6-A10, B1-B5) 35 € 25 €
LOHKOT A1 & B2 (katsomot A1-A5, B6-B10) 30 € 25 €
LOHKO D (katsomot D1-D6) 25 € 20 €
LOHKO C (seisomakatsomo) 20 € 20 €

* Lippuhintoihin tulee lisäksi Ticketmasterin toimitustapamaksu.

** Muut-ryhmää ovat lapset 7–17-vuotta, opiskelijat ja eläkeläiset. Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä.

*** Runkosarja 2020–2021. Hinta sisältää ottelulipun ja kertakäyttöisen kasvomaskin. Kasvomaskit jaetaan ottelun sisäänkäynneillä.

​​​​​​​KooKoo pidättää oikeudet hintojen muutoksiin.

Lumon Areena jaetaan seitsemään lohkoon

Lumon Areenan maksimikapasiteetista 5950 on käytössä vain alle 60%, eli nykyisten viranomaisrajoitusten mukaan KooKoon yleisökapasiteetti on 3500 katsojaa.

Lumon Areenan katsomot jaetaan seitsemään lohkoon turvallisen ja vastuullisen ottelutapahtuman vuoksi ja jokaisella lohkolla on oma maksimikapasiteettinsa. Jokaisesta lohkon kapasiteetista vähennetään automaattisesti kausikortit ja kausikorttipaikat merkitään tarroilla. Myynnissä olevat liput ovat lohkokohtaisia, mutta numeroimattomia. Näin varmistamme sen, että jokaisella katsojalla on mahdollisuus istua turvallisin välein katsomolohkoissa ja valita istumapaikkansa itse sen mukaisesti.

Lohkoja ei kuitenkaan myydä täyteen, vaan maksimissaan 500 paikan kapasiteetin mukaan. Toisin sanoen lohkoissa on paikkoja enemmän, kuin sinne myydään lippuja. Katsojat EIVÄT VOI hakeutua istumaan tai seisomaan toisiin lohkoihin, vaan juuri siihen lohkoon, johon hän on lippunsa hankkinut.

Seuraavalla lohkojaolla Lumon Areenan alakerran kokonaiskatsojapaikkamäärä on 3000 katsojaa. Orpe-klubi, Parviravintola ja aitiot ovat omana lohkonaan ja niihin otetaan maksimissaan 500 katsojaa.

Lohkot:

Seisomakatsomo
Seisomakatsomo C, katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti C-sisäänkäynnistä alas kaukalon viereen. Lipunmyynti C-sisäänkäynnillä.

Lohko D
D-katsomo, D1-D6 katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti B-sisäänkäynnistä alas kaukalon viereen. Lipunmyynti B-sisäänkäynnillä.

Lohko A1
A-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. A1-lohko sisältää katsomot: A1-A5. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti Pääsisäänkäynnin oikeasta laidasta. Lipunmyynti pääsisäänkäynnillä.

Lohko A2
A-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. A2-lohko sisältää katsomot: A6-A10. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti Pääsisäänkäynnin vasemmasta laidasta. Lipunmyynti pääsisäänkäynnillä.

Lohko B1
B-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. B1-lohko sisältää katsomot: B1-B5. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti C-sisäänkäynnistä ylös portaisiin. Lipunmyynti C-sisäänkäynnillä.

Lohko B2
B-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. B2-lohko sisältää katsomot: B6-B10. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti B-sisäänkäynnistä ylös portaisiin. Lipunmyynti B-sisäänkäynnillä.

Aitiot & Orpe-klubi & noutoliput & inva-sisäänkäynti
Sisäänkäynti A-alaovesta. (Ovella ei lipunmyyntiä)

Parviravintola
Sisäänkäynti Pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisesta ovesta.

Huomioithan, että kolmoskerroksen katsomoiden takana oleva juoksurata EI OLE KATSOMOALUETTA (poislukien Ratabaari, joka on anniskelualue).

Anniskelualueena toimivat Ratabaari, Parviravintola, Sporttivartti ja Grilli-Ravintola Alakulma. Anniskelukatsomoa B-katsomossa ei ole nykyisillä rajoituksilla.


Muut turvallisuusasiat

Tavoitteemme ja velvollisuutemme on huomioida ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet tartuntariskin hallitsemiseksi ja minimoimiseksi ottelutapahtumissa viranomaismääräyksiä (THL, AVI, Poliisiviranomaiset) ja ohjeistuksia noudattaen ja täydentäen.

– Toivomme, että katsojat eivät saavu otteluihimme kipeänä tai edes oireellisina otteluihin. Näin voimme edesauttaa turvallisen ja vastuullisen tapahtumanjärjestämisen sekä onnistuneen tapahtuman läpiviennin, Välimaa tiivistää.

  • Saavu otteluun VAIN TERVEENÄ
  • Pidä turvaväli muihin ihmisiin, myös jonottaessa
  • Käytä kasvomaskia: Katsojille jaetaan kertakäyttömaski otteluun saapuessa
  • Pese käsiä ja käytä käsidesiä (desejä löytyy Lumon Areenalta)
  • Huolehdithan turvaväleistä myös katsomossa
  • Saavuthan paikalle ajoissa
  • Noudatathan rauhallisuutta – jonot näyttävät pitkiltä turvavälein
  • Lataathan puhelimesi Koronavilkku-sovelluksen ja käytät sitä

Henkilökuntamme on ohjeistettu toimimaan kiinnittäen erityistä huomiota hygieniaan sekä turvaväleihin tapahtumassamme turvavarusteita käyttäen. Pyydäthän apua ja neuvoa, mikäli tarvitset. Yhdessä luomme turvallisen ottelutapahtuman kaikille. Tervetuloa seuraamaan Liiga-kiekkoa!