Kolme päivää kotiavaukseen – TOP3-nuoret pelaajat

11.9.2019

11.09.2019 08:00

Kolme päivää kotiavaukseen – TOP3-nuoret pelaajat

Nämä nimet eivät liene yllätyksiä kenellekään: tämän hetken kolme kovinta U20-oranssimustaa ovat…

Liiga-kausi 2019—2020 starttaa KooKoon osalta tulevana perjantaina vierasottelulla SaiPaa vastaan. Kotiavaus on ohjelmassa heti seuraavana päivänä, lauantaina 14. syyskuuta 2019.

Kolme päivää kotiavaukseen! Seuraa ainakin näitä kolmea nuorta KooKoo-pelaajaa.

Ja hei, TOP3-järjestys laitettiin mielikuvituksettomasti puhtaasti viime kauden tehopisteiden perusteella. Älä siis välitä niistä, vaan seuraa vaikka kaikkia kolmea tasaisesti.

3. Santeri Salmela, viime kaudella 17 ottelua, 0+0=0

Nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo ei ole urallaan koskaan mässäillyt tehopisteillä, vaikka uran ensimmäisissä yhdeksässä Liiga-pelissä kertyikin heti kolme syöttöpistettä muutama kausi sitten. Santeri on isokokoinen peruspakki, kouvolalaisen kiekkokoulun mallioppilas. Nuorten Liigassa on verkko heilunut jo pariin kertaan tänä syksynä!

2. Peetro Seppälä, 31, 2+3=5

Salmelan tavoin Seppälä on 2000-ikäluokkaa ja KooKoon omia kasvatteja, Kuusankoskelta kotoisin. Ensimmäiset Liiga-pelit kaksi kautta sitten, ensimmäiset tehopisteet viime kaudella, entäs nyt? Viime kauden molemmat maalit syntyivät vieraspeleissä, Tampereella ja Kuopiossa. Kilahtaisikohan tällä kaudella jo Lumonillakin? Mutta Peepo, jos luet tämän, niin älä ota paineita! ✌️

1. Joonas Oden, 20, 5+6=11

Oden pelasi viime kaudella ensin 14 peliä tehoin 0+3, mutta sitten alkoi paukkua! Maaliskuun kuudessa ottelussa Joonas nakutteli viisi maalia ja antoi päälle kolme maaliin johtanutta syöttöä. Tämän syksyn kuudessa nuorten maajoukkuepelissä liukasliikkeinen laituri on tehnyt 4+2 tehopistettä. Kaiken tämän keskellä Oden ehti myös tehdä aivan hillittömän huonojen vitsien videon Telialle. Sitä jos mitä kannattaa odottaa!