Kolmas kotivoitto putkeen!

Kolmas kotivoitto putkeen!

11.10.2019

11.10.2019 22:09

Kolmas kotivoitto putkeen!

KooKoo jatkoi perjantaina kotivoittojen tiellä Tampereen Ilveksen kustannuksella.

Lokakuun kolmas ottelu oli samalla KooKoolle lokakuun kolmas kotiottelu… ja lokakuun kolmas kotivoitto! Kaikki voitot ovat irronneet vieläpä 2–1-lukemin.

– Tykkäsin paljon joukkueen esityksestä, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas tiivisti.

Edellisviikolla KooKoo kaatoi SaiPan jatkoajalla 2–1 ja lauantaina HIFK:n voittolaukauskisassa 2–1. Tällä kertaa Lumon Areenalla kaatui Ilves maalein 2–1 (1–0, 0–1, 1–0).

Ottelussa ei juhlittu maaleilla, mutta rangaistuksilla sitäkin enemmän. KooKoo sai ottelussa peräti kahdeksan kaksiminuuttista, kun vierasjoukkue Ilves selvisi yhdellä vähemmän.

– Alivoimalle menee iso kiitos. Se pelasi tänään erittäin hyvin, Ahokas kehui.

Illan ensimmäisestä osumasta vastasi Ilves. Vierailijoiden Eemeli Suomi laukoi kiekon ohi Henrik Haukelandin avauserän lopulla KooKoo-pakin tehtyä pahan maskin omalle veskarilleen.

Toisessa erässä KooKoo iski pelin tasoihin kahden miehen ylivoimalla Kim Strömbergin lyöntilaukauksella. Syöttöpisteet kirjattiin Matthew Caitolle ja Anrei Hakuliselle.

Voittomaali näki päivänvalon päätöserän toisella minuutilla, jälleen ylivoimalla. Jenkkihyökkääjä Trevor Mingoia ohjasi Matt Caiton siniviivalaukauksen sisään 2–1-maalin arvoisesti. Toinen syöttöpiste meni avausosuman tehneelle Kim Strömbergille.

Maali oli Mingoialle jo kauden viides.

– Toinen erä oli tosi rikkonainen jäähyjen takia, mutta alivoima toimi hyvin. Momentum oli siinä Ilveksellä. Pelasimme alivoimalla järkevästi ja uhrautuvasti.

– Kolmannessa erässä peli kääntyi koko ajan meille. Haukeland oli maalilla hyvä ja ylivoima tuotti kaksi maalia, vaikka se on joskus pyörinyt paremminkin.

KooKoon matka jatkuu lauantaina Lahteen Pelicansin vieraaksi.

Nopein luistelija:

Kimi Koivisto (KooKoo) 35,95 km/h
Panu Mieho (Ilves) 33,60 km/h

Kovin laukaus:

Martin Berger (KooKoo) 136,3 km/h
Lassi Thomson (Ilves) 142,0 km/h

Seuraavat kotiottelut:

La 19.10. klo 17.00 KooKoo–Kärpät
La 26.10. klo 17.00 KooKoo–Jukurit
La 2.11. klo 17.00 KooKoo–JYP