Kolmas kerta toden sanoo?

15.11.2019

15.11.2019 19:00

Kolmas kerta toden sanoo?

Viikon kolmas ottelu pelataan lauantaina Lumon Areenalla, kun KooKoo saa vieraakseen Porin Ässät.

Maaottelutaukoviikon jälkeen KooKoon saldo on ollut tahmea: Kaksi ottelua, kaksi tappiota, kaksi maalia ja kaksi pistettä. Ensin KooKoo hävisi tiistaina HPK:lle kotonaan jatkoajalla 1–2 ja sama toistui keskiviikkona Lahdessa, jossa Pelicans vei voiton niin ikään jatkoajalla 2–1.

Keskiviikkona KooKoon ainokaisen viimeisteli ruotsalaishyökkääjä Erik Karlsson ylivoimalla. Karlsson on pikkuhiljaa syksyn edetessä parantanut peliään ja katsookin kunnianhimoisena eteenpäin syksyn loukkaantumisen taltutettuaan.

– Loukkaannuin aivan kauden alussa ja se tottakai sotki syksyn rytmiä, Karlsson kertoo.

– Uskoin kuitenkin koko ajan itseeni, harjoitteluuni ja kuntoutukseen. Sen avulla sain itseluottamuksen nopeasti takaisin, ruotsalainen hymyilee.

Alun poissaolon jälkeen uuden pelitavan oppiminen vei oman aikansa, mutta pikkuhilja tulostakin on alkanut syntymään.

– Urheilija oppii kuitenkin aika nopeasti uuden pelitavan ja uuden arjen, jonka uusi valmentaja (Jussi Ahokas tiimeineen) on joukkueeseen tuonut.

KooKoon lokakuu oli todella hyvä ja pisteitä – sekä voittoja – tippui tilille illasta toiseen. Joukkueen laadukas tekeminen ja kärsivällinen pelaaminen autoivat hyvien tuloksien saamisessa. Karsson uskoo Ässät-ottelun alla myös samaan – omaan peliin.

– Huomenna meidän tulee kliseisesti pelata omaa peliä ja laitettava kiekot maalin kaikista mahdollisista paikoista. Niitä ei voi hukata. Käytetään siis mahdollisuudet hyödyksi molemmissa päissä kenttää, Karlsson päättää.

Ässien lokakuu ei sen sijaan ollut yhtä suloinen kuin KooKoon – Yhdestätoista ottelusta Ässät voitti neljä ja hävisi seitsemän. Maaottelutauon jälkeen Ässät avasi ottelutilinsä vasta perjantai-iltana Hämeenlinnassa, jossa Liigan kamppailua isännöi HPK. Lauantaina nähdään, onko KooKoolle etu se, että tauon jälkeen on pelattu jo kaksi ottelua – vai kääntääkö Ässät pitkän tauon itselleen.

Ottelu alkaa klo 17.00 – Ovet auki klo 16.00. Happy hour ravintoloissa ovien avauduttua! Tervetuloa!