231102 Lukko-KooKoo, runkosarja. Kuvassa 29 Radek Koblizek 4-1 kavennusmaali, 75 Arttu Ilomäki.

Koblizek: ”Helppo päätös”

10.02.2024

Radek Koblizek jatkaa KooKoossa myös kaudella 2024–2025.

KooKoon tshekkiläishyökkääjä Radek Koblizek, 26, allekirjoitti vastikään yksivuotisen jatkosopimuksen oranssimustien kanssa kaudelle 2024–2025.

– Oli varsin helppo päätös. Minulla on kaikki hyvin Kouvolassa ja nautin olostani täällä.

– En tiennyt mitä tulevaisuudessa tulisi tapahtumaan, mutta olin todella iloinen kuullessani, että KooKoo oli kiinnostunut tekemään jatkosopimuksen ja että saimme sopimuksen aikaiseksi.

KooKoo-yleisö muistaa Koblizekin jo kaudelta 2021–2022, joka huipentui neljänteen sijaan. Koblizek teki ensimmäisellä KooKoo-visiitillään oman maaliennätyksensä: runkosarjassa verkko heilui 13 ja pudotuspeleissä kaksi kertaa. Pudotuspelimaaleista toinen oli ikimuistoinen jatkoaikamaali Pelicansia vastaan, mikä varmisti joukkueen paikan puolivälierissä.

– Oli todella mukavaa tulla takaisin. Minulla oli kivaa täällä jo edellisellä kerralla ja nautin ajastani Kouvolassa, Koblizek sanoo.

Seuraavan kauden Koblizek pelasi kotimaassaan Tšekissä, HC Kometa Brnossa, mistä palasi takaisin Kouvolaan täksi kaudeksi.

Kuluva sesonki onkin sujunut erinomaisesti: Koblizekin paikka on löytynyt ykkösvitjasta Arttu Ilomäen viereltä. Toisella laidassa viilettää kanadalaishyökkääjä Ben Tardif. Koblizek on laittanut uusiksi jo niin maali- kuin piste-ennätyksensä: 49 pelistä kasassa on 17 maalia ja 17 syöttöpistettä.

– Tämä on ollut paras kauteeni tähän mennessä ja olen iloinen siitä, mutta samalla tiedän, että pystyisin tekemään vieläkin enemmän maaleja. Aina on asioita, joita voi kehittää.

KooKoon kausi jatkuu torstaina 15. helmikuuta kotiottelulla Turun Palloseuraa vastaan. Osta lippusi nyt!