Kiitos Kouvola, kiitos Kymenlaakso!

17.3.2020

17.03.2020 12:47

Kiitos Kouvola, kiitos Kymenlaakso!

Maailmaa ravisuttava koronapandemia lopetutti Suomen yleisötapahtumat ja muun muassa urheilusarjat viime viikon perjantaina. Päätös oli varmasti oikea, sillä ihmisten terveydellä ei pidä eikä voi leikkiä. Silti tunnen pohjatonta harmitusta siitä, miten kaikkien aikojen kouvolalainen kiekkokausi päättyi kuin seinään.

Pelasimme Liigan runkosarjassa 59 ottelua, joista voitimme varsinaisella peliajalla 30 ja kaikkiaan 37 ottelua. Keräsimme 110 sarjapistettä ja olimme runkosarjassa lopulta viidensiä. Lumon Areenalla vieraili kauden aikana peräti 114 370 katsojaa. Nämä ovat upeita lukemia, joista voimme kaikki olla ylpeitä. Kymenlaakso, Kouvola ja KooKoo olivat kiistatta tämän kiekkokauden suurimpia onnistujia.

Haluan esittää valtaisat ja vilpittömät kiitokset yhteistyökumppaneille, kausikorttilaisille, yksittäisille katsojille, Kuudes Kenttäpelaaja ry:lle, toimiston väelle, ravintolahenkilökunnalle, ottelutapahtumahenkilökunnalle, toimitsijoille ja kaikille mukanamme eläneille tahoille. Olitte kaikki rakentamassa kaikkien aikojen kymenlaaksolaista kiekkokautta ja ennen näkemätöntä lätkäbuumia.

Haluan kiittää loistavaa valmennusta, urheilujohtoa, huoltajia, hieroja, fysioterapeutteja, lääkäreitä ja uskomattomia pelaajiamme. Joukkueemme teki 10 kuukautta töitä tavalla, joka toi menestystä ja herätti kunnioitusta ympäri Suomen. Olen äärimmäisen pettynyt siitä, että emme koronapandemian takia saaneet mahdollisuutta pelata mitalista pudotuspeleissä.

Kiitos myös niistä tukiviesteistä, joita olen ja olemme saaneet. Ihmisten auttamisen halu on ollut upeaa ja liikuttavaakin huomata.

Kauden loppuminen kesken kaiken on meille taloudellisesti valtava takaisku. Olemme kauden edetessä muun muassa vahvistaneet joukkuetta sillä ajatuksella, että saamme playoffs-peleistä tuloja. Nyt ne jäävät saamatta, kuten myös runkosarjan viimeisen kotiottelun tulot.

Olemme viikonlopun aikana kehittäneet erilaisia tukituotteita, joiden myynnillä pyrimme minimoimaan tappioita. Toivotan kaikki halukkaat lämpimästi mukaan talkoisiin ja hankkimaan tukituotteita KooKoo-shopista ja Ticketmasterista.

Osoitimme kauden aikana sen, mitä kaikkea yhteistyöllä ja sitoutumisella voidaan saavuttaa. Sitä yhteistyötä haluamme edelleen kaikkien sidosryhmiemme kanssa kehittää. Uskon ja tiedän, että tulemme ensi kaudella takaisin vahvempina ja vieläkin nälkäisempinä menestymään.

Yksi joukkue, monta tarinaa.

Sakari Välimaa
Toimitusjohtaja
KooKoo Hockey Oy