Kiitos Hade! – KooKoo–HIFK lauantaina

3.11.2021

03.11.2021 13:08

Kiitos Hade! – KooKoo–HIFK lauantaina

Juha-Pekka Haatajan huikean uran kiitosottelu KooKoo–HIFK pelataan lauantaina 6. marraskuuta.

881 Liiga-ottelua, 256 maalia, 326 syöttöä. Yhteensä 582 tehopistettä. Juha-Pekka Haataja. Kaikkien aikojen eniten ylivoimamaaleja Liigassa (102). Ura, joka hakee vertaistaan. Pelaaja, joka on tykätty persoona kopissa, kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella. Joukkuepelaaja isolla P:llä. Haataja pelasi KooKoo-paidassa neljän kauden aikana 222 ottelua, joissa hän teki 65 maalia ja tilastoi 94 syöttöpistettä. Kaudella 2019–2020 Haataja teki KooKoon paidassa 50 pistettä.

KooKoon Juha-Pekka Haatajan uran Kiitos Hade! -päätösottelua juhlitaan yhdessä Haatajan ja Hope Ry:n kanssa hyväntekeväisyyshengessä lauantaina 6. marraskuuta KooKoo–HIFK -ottelussa Lumon Areenalla. Ottelun liput ovat myynnissä jo nyt Ticketmasterissa!

Lauantaina Juha-Pekka Haataja pukee vielä viimeisen kerran luistimet jalkaansa ja herra nähdään ennen ottelun alkua Lumon Areenan kaukalossa juhlallisuuksien lomassa – joten saavuthan ajoissa paikalle, ottelu alkaa klo 17.00 ja ovet avataan jo klo 16.00!

KooKoo sekä HIFK tulevat ottelun alkulämmittelyyn Juha-Pekka Haataja -paidoissa: KooKoon paitojen takaosaa koristavat teksti ja numero HAATAJA #72 ja HIFKin paitoja HAATAJA #27. Numerot muistuttavat yleisöä Haatajan pelivuosista KooKoossa ja HIFKissä.

Nämä paidat tullaan huutokauppaamaan – myös osa HIFK-paidoista huutokaupataan KooKoon jälkilöylyillä Ratabaarissa ottelun jälkeen. Paitoja on rajattu erä ja paitojen myyntituotto kokonaisuudessa tullaan lahjoittamaan Haatajan valitsemalle kohteelle, joka on Kouvolan Hope Ry.

Tule näkemään ja kokemaan Hade vielä viimeisen kerran Lumon Areenalla!


yhteiskuntavastuu | 21.10.2021 10:00

Yhteiskuntavastuuta yhdessä & yhteisesti! KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa, Hope ry Kouvolan tiiminvetäjä Tanja Lahtinen ja ex-jääkiekkoilija Juha-Pekka Haataja ovat iloisia yhteistyöstä. Kuva: KooKoo

KooKoo-hyökkääjän kiitos-ottelu juhlitaan hyväntekeväisyyshengessä KooKoo–HIFK-ottelussa marraskuussa! ​​​​​​​