Keskiviikkona viime kauden semifinaalirevanssi Tampereella

27.9.2022

Keskiviikkona viime kauden semifinaalirevanssi Tampereella

KooKoo aloittaa Liiga-viikkonsa keskiviikkona Nokia Areenalla, jossa oranssimustia isännöi viime kaudella mestaruuteen porskuttanut Tappara.

KooKoo lähtee jatkamaan vahvaa vierasvirettään keskiviikkona Tampereelle, kun viime kaudella semifinaalisarjassa kohdattu Tappara isännöi oranssimustia. KooKoo on saalistanut pelaamistaan viidestä ottelusta 11 pistettä, joka oikeuttaa sarjataulukossa sijalle kolme. Ainoan tappion kouvolalaismiehistö kärsi viime viikon perjantaina TPS:n napatessa pisteet matkaansa Lumon Areenalta.

KooKoon peli on etenkin vieraskentillä kulkenut. Jukurit, SaiPan ja viimeisimpänä HIFK:n vieraissa kaatanut KooKoo on iskenyt kolmessa vierasmatsissa vastustajan verkkoon peräti 13 maalia. Vieraspeleissä omiin on kolissut vastaavasti viidesti.

Tehokkaasti kauden aloittanut KooKoo johtaa tällä hetkellä koko Liigaa tehdyissä maaleissa ja kirjoitushetkellä kultakypärä Linus Andersson johtaa koko Liigan pistepörssiä tehoin 3+5=8.

Viime kauden mestari Tappara lähti alkaneeseen kauteen yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista. Pirteitä otteita jo CHL:ssä esittäneet tamperelaiset ovat kuuden pelatun ottelun jälkeen sarjataulukossa sijalla 5. Pisteitä viidessä ottelussa Tappara on napsinut kymmenen. Tappara sai tälle kaudelle myös kovanluokan paluumuuttajan, kun Jori Lehterä palasi yli kymmenen vuoden tauon jälkeen takaisin kirvesrintoihin. Lehterä on aloittanut kautensa pisteiden valossa tehokkaasti, kun kuudessa ottelussa on syntynyt 8 (1+7) pistettä. Jussi Tapolan miehistö pelasi viime viikolla kolme ottelua, joista saldona oli kotivoitto Jukureista, jatkoaikatappio HPK:lle ja suora tappio kauden ensimmäisessä paikallisottelussa Ilvekselle.

Otteluennakossa viikon tunnelmia kertoo HIFK ottelussa 1+3 -tehot paukuttanut Joose Antonen.

viikon ottelut:

ke 28.9. klo 18.30 Tappara–KooKoo, Nokia Areena, Tampere, OSTA LIPUT TÄSTÄ!
pe 30.9. klo 18.30 KooKoo–Lukko, Lumon Areena, Kouvola,
OSTA LIPUT TÄSTÄ!
la 1.10. klo 18.30 Ässät–KooKoo, West Areena, Pori, OSTA LIPUT TÄSTÄ!