Keskiviikkona Lahteen

26.1.2021

26.01.2021 20:10

Keskiviikkona Lahteen

Keskiviikkona KooKoon bussin nokka käännetään kohti Lahtea, jossa kohtaamista isännöi Pelicans.

KooKoon kausi jatkuu keskiviikkona Pelicansin vieraana Lahdessa. Isku Areenan kohtaaminen on joukkueiden kauden neljäs: Pelicans on voittanut kaksi kohtaamista ja KooKoo yhden – joten kouvolalaisryhmällä on mahdollisuus tasoittaa tilit lahtelaisryhmän kanssa. Kaksi Kouvolassa pelattua ottelua ovat päättyneet KooKoon kotitappiohin lukemin 2–3 ja marraskuussa KooKoo haki pisteet Isku Areenalta maalein 2–5.

KooKoo porskuttaa viiden ottelun voittoputkessa. KooKoon alle ovat jääneet mm. Jukurit, HPK, Sport, KalPa ja Tappara. KooKoo on viiden ottelun mittarilla Liigan kuntopuntarin ykkönen – Pelicans kuntopuntarin ykkönen 20 ottelulla mitattuna.

Pelicansin kausi on muutenkin ollut hurmiollinen, sillä joukkue on pelannut kaksi ottelua KooKoota enemmän ja on Liigan runkosarjakakkonen ennen tiistaina pelattua kärkikamppailua Pelicans–Lukko. Pelicans on myös Liigan ylivoimatilaston ykkönen.

KooKoon otteluennakossa KooKoon oma kasvatti, puolustaja Peetro Seppälä. Kuuntele ja katso ennakko kokonaisuudessaan KooKooTV:stä yläpuolelta!

Keskiviikkona 27.1. Pelicans–KooKoo Isku areenalla lahdessa klo 18.30.
ottelu on nähtävillä C moresta!