Kausikorttimyynti päättyy perjantaina – osta omasi NYT!

30.9.2020

30.09.2020 16:17

Kausikorttimyynti päättyy perjantaina – osta omasi NYT!

KooKoon Liiga-kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina 9. lokakuuta!

KooKoon Liiga-kausi alkaa lauantaina 3. lokakuuta Oulussa Kärppien vieraana ja ensimmäisen kerran oranssimustat nähdään kotiyleisön edessä Lumon Areenalla perjantain 9. lokakuuta, kun JYP saapuu KooKoon vieraaksi.

Koronan vuoksi myös KooKoon kotiotteluissa on poikkeusjärjestelyitä. Lumon Areenan katsojakapasiteetti on 3500 katsojaa ja katsomot on jaettu seitsemään (7) katsomolohkoon. Lue lisää lohkoista ja muista turvallisuusjärjestelyistä TÄSTÄ!

Vain kausikortilla varmistat paikkasi KooKoon kotiotteluissa

Kausikorttien myynti päättyy perjantaina 2. lokakuuta klo 16.00. Tämän jälkeen EI enää myydä kausikortteja. Kausikorttimyynti suljetaan poikkeustilanteesta ja katsomokapasiteetin rajallisuuden johdosta. Kotiotteluiden lipunmyynti avataan aina kuukaudeksi kerrallaan ja lokakuun otteluiden liput tulevat myyntiin maanantaina 5. lokakuuta klo 10.00.

Kausikorttilaisten paikat tullaan merkkaamaan tarroilla ja nämä paikat on aina varattu kausikorttilaisten käyttöön. Kausikorttilaisilla on kuintekin vapaus valita paikkansa väljemmin ko. katsomolohkossa turvavälejä noudatten. Kaveriryhmät, perheet ja työyhteisöjen jäsenet voivat edelleen istua yhdessä, huomioiden turvavälit muihin katsojiin.

Jokaisen katsomolohkon kapasiteetti on 500 katsojaa. Lohkojen maksimikapasiteetista vähennetään automaattisesti ko. lohkoon myydyt kauskortit. Jotta voimme varmistaa oikean lipunmyyntimäärän, kausikorttien myynti päättyy ennen kuin otteluliput tulevat myyntiin.

Esimerkiksi seisomakatsomon kapasiteetti on 500 katsojaa, josta vähennetään kausikorttilaiset. Tällä laskutoimituksella myyntiin jää VAIN noin 100 seisomapaikkalippua per ottelu. VAIN KAUSIKORTILLA VARMISTAT PAIKKASI KOTIOTTELUISSA!

Kausikortilla pääsee sisään vain siitä ovesta, joka on erikseen merkitty lippuun tai kausikorttiin merkitylle lohkolle. Sisäänkäynnit ja lohkojaot löydät TÄÄLTÄ. Kaikille katsojille jaetaan ilmainen kasvomaski Lumon Areenan sisäänkäynneillä.

Muistathan, että jokaisen on seurattava ottelua siitä lohkosta, johon kausikortti tai lippu on lunastettu.

Miksi kausikortti kannattaa hankkia?

 • Kaikista edullisimmin kotiotteluihin⁣ (esim. seisomakausikortilla koko kausi 351€ edullisemmin)
 • Oma vakiopaikka Lumon Areenalla⁣
 • Varma sisäänpääsy kotiotteluihin⁣
 • Ei jonottamista lippuluukuille⁣
 • Etuja KooKoon ja yhteistyökumppaneiden palveluista⁣
 • Kuulet KooKoon uutiset ensimmäisten joukossa⁣
 • Yksi joukkue, monta tarinaa. Ole osa yhtä joukkuetta!⁣

Huomioithan muut tuvallisuuteen liittyvät asiat

Tavoitteemme ja velvollisuutemme on huomioida ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet tartuntariskin hallitsemiseksi ja minimoimiseksi ottelutapahtumissa viranomaismääräyksiä (THL, AVI, Poliisiviranomaiset) ja ohjeistuksia noudattaen ja täydentäen.

– Toivomme, että katsojat eivät saavu otteluihimme kipeänä tai edes oireellisina otteluihin. Näin voimme edesauttaa turvallisen ja vastuullisen tapahtumanjärjestämisen sekä onnistuneen tapahtuman läpiviennin, Välimaa tiivistää.

 • Saavu otteluun VAIN TERVEENÄ
 • Pidä turvaväli muihin ihmisiin, myös jonottaessa
 • Käytä kasvomaskia: Katsojille jaetaan kertakäyttömaski otteluun saapuessa
 • Pese käsiä ja käytä käsidesiä (desejä löytyy Lumon Areenalta)
 • Huolehdithan turvaväleistä myös katsomossa
 • Saavuthan paikalle ajoissa
 • Noudatathan rauhallisuutta – jonot näyttävät pitkiltä turvavälein
 • Lataathan puhelimesi Koronavilkku-sovelluksen ja käytät sitä

Henkilökuntamme on ohjeistettu toimimaan kiinnittäen erityistä huomiota hygieniaan sekä turvaväleihin tapahtumassamme turvavarusteita käyttäen. Pyydäthän apua ja neuvoa, mikäli tarvitset. Yhdessä luomme turvallisen ottelutapahtuman kaikille. Tervetuloa seuraamaan Liiga-kiekkoa!