Kausikorttimyynti kaudelle 2021–2022 käynnissä!

Kausikorttimyynti kaudelle 2021–2022 käynnissä!

5.5.2021

05.05.2021 11:10

Kausikorttimyynti kaudelle 2021–2022 käynnissä!

Yksi joukkue, monta tarinaa. Kuulutko sinä mukaan yhteen joukkueeseen tulevalla kaudella?

Kausikortit on myynnissä Ticketmaster Pro -palvelussa ja KooKoon toimistolla (tilaa paikkasi sähköpostitse kausikortti@kookoo.fi). Voit uusia vanhan kausikorttisi tai tilata kokonaan uuden kortin Ticketmaster Pron kautta. Lue Pron käyttöohjeet tästä!

Kauden 2020–2021 kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus omaan paikkaansa 16.5.2021 asti, minkä jälkeen paikat vapautetaan myyntiin. KooKoon kausikorttihinnat ovat samat kuin viime vuonna.

Kausikortti toimitetaan mikrosirullisena muovikorttina ja mobiilikorttina. Halutessaan kausikortin saa myös lippuvihkona, jossa on jokaiseen otteluun erillinen pääsylippu. Uusia kausikortteja ei postiteta, vaan kortit on noudettavissa maanantaista 16. elokuuta klo 10.00 alkaen KooKoon toimistolta tai harjoitus- ja Liiga-otteluissa Lumon Areenan sisäänkäynniltä.

Kausikorttilaisena näet kaikki KooKoon 30 runkosarjan kotiottelua sekä Lumon Areenalla elokuussa ja syyskuussa pelattavat harjoitusottelut. Kausikortilla saat myös muita etuja, muun muassa alennusta KooKoo-lounaasta, KooKoo LIVE!:stä ja KooKoon fanituotteista. Mitä aiemmin hankit kausikortin, sitä edullisemmin sen saat!

KUUSI HYVÄÄ SYYTÄ HANKKIA KAUSIKORTTI

1. Oma vakiopaikka Lumon Areenalla kaikissa otteluissa
2. Edullisempi hinta verrattuna erikseen ostettuihin pääsylippuihin
3. Helppo ja nopea sisäänpääsy: ei jonottamista lippuluukulla
4. Kauden aikana kaksi kausikorttilaisten ja joukkueen yhteistä tapahtumaa
5. Pääsy KooKoon sisäpiiriin: kuulet uutiset ensimmäisten joukossa
6. Yksi joukkue, monta tarinaa. Ole osa yhtä joukkuetta!


Näin ostat kausikortin


TILAA KAUSIKORTTI Ticketmaster ProN KAUTTA:

1. Mene osoitteeseen www.kookoo.tmtickets.fi.

2. Oletko vanha vai uusi kausikorttilainen?

Vanha kausikorttilainen: kirjaudu sisään aiemmin luomallasi Ticketmaster Pro -tunnuksella.

  • Huomioithan, että Ticketmaster.fi -lippukaupan käyttäjätunnus ei käy sellaisenaan, vaan jos käytät samoja rekisteröintitietoja, sinun tulee olla rekisteröityneenä myös Ticketmaster Prohon samoilla tiedoilla. Mikäli et ole rekisteröitynyt, rekisteröidy ensin. ÄLÄ REKISTERÖIDY KUITENKAAN TOISTA KERTAA – Kausikorttisi löytyy sen sähköpostiosoitteen takaa, jonka olet KooKoolle aiemmin antanut. Jos sisäänkirjautumisen jälkeen tiedoistasi ei löydy vanhaa kausikorttiasi, olet todennäköisesti kirjautunut sisään jollain muulla, kuin KooKoolle antamallasi sähköpostiosoitteella. Jos et muista salasanaasi, tilaa ensin uusi salasana. Jos et tästäkään huolimatta pääse kirjautumaan sisään, otathan yhteyttä KooKoon toimistoon.

Uusi kausikorttilainen: rekisteröidy Ticketmaster Pro -järjestelmään.

  • Huomioithan, että Ticketmaster.fi -lippukaupan käyttäjätunnus ei käy sellaisenaan, vaan jos käytät samoja rekisteröintitietoja, sinun tulee olla rekisteröityneenä myös Ticketmaster Prohon samoilla tiedoilla.

Mikäli et pääse sisään Prohon, otathan yhteyttä KooKoon toimistoon varmistaaksesi oikean sähköpostiosoitteen!

3. Vanha kausikorttilainen – voit uusia kausikorttisi suoraan historiasi kautta. Uusi kausikorttilainen – valitse haluamasi paikka ja kortin tyyppi kartalta.

4. Siirry maksamaan.

5. Kiitos tilauksestasi! Tilauksestasi toimitetaan tilausvahvistus sähköpostitse. Vanhat kortit uusitaan elektronisesti, joten ethän heitä vanhaa kausikorttiasi pois! Vanha korttisi toimii kaudella 2021–2022, mikäli olet kortin vain uusinut. Uusi kausikorttilainen: uusia kausikortteja ei postiteta, vaan kortit on noudettavissa maanantaista 16. elokuuta klo 10.00 alkaen KooKoon toimistolta tai harjoitus- ja Liiga-otteluissa Lumon Areenan sisäänkäynniltä.

6. Nauti lätkähuumasta – KooKoontuminen on sallittua!


Tilaa kausikortti KooKoon toimiston kautta

1. Voit uusia vanhan kausikorttisi tai tilata uuden suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kausikortti@kookoo.fi. Edes käyntiä toimistolla ei tarvita; edelleen voit maksaa korttisi yleisimmillä kulttuuri- ja liikuntaeduilla etänä, laskulla tai vierailemalla KooKoon toimistolla (pankki- tai luottokortti). Laskutuslisä 8€.

2. Kerrothan sähköpostissasi halutun kortinhaltijan nimen (yksityinen/yritys), osoitetiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero (myös mobiilikausikorttia varten) ja kausikortin tiedot (paikka ja kategoria). Voit myös kertoa halutun maksutavan sähköpostissasi. Jos haluat maksaa kortin kokonaan laskulla tai yleisimmillä kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, sinun ei tarvitse vierailla KooKoon toimistolla.

3. Kiitos tilauksestasi! KooKoo vastaa kaikkiin tulleisiin kausikorttitilauksiin. Vanhat kortit uusitaan elektronisesti, joten ethän heitä vanhaa kausikorttiasi pois! Vanha korttisi toimii kaudella 2021–2022, mikäli olet kortin vain uusinut. Uusi kausikorttilainen: uusia kausikortteja ei postiteta, vaan kortit on noudettavissa maanantaista 16. elokuuta klo 10.00 alkaen KooKoon toimistolta tai harjoitus- ja Liiga-otteluissa Lumon Areenan sisäänkäynniltä.


Kausikortit 16.5.2021 asti

KATEGORIA AIKUISET ELÄKELÄISET MUUT*
I-kategoria 699 € 599 € 249 €
II-kategoria 549 € 449 € 249 €
III-kategoria 399 € 399 € 249 €
Seisomakatsomo 199 € 199 € 199 €


Kausikortit 17.5.2021 alkaen

KATEGORIA AIKUISET ELÄKELÄISET MUUT*
I-kategoria 749 € 649 € 299 €
II-kategoria 599 € 449 € 299 €
III-kategoria 449 € 449 € 299 €
Seisomakatsomo 249 € 249 € 249 €

* Muut-kategoriaa ovat lapset (7-17 vuotta) ja opiskelijat.
** Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä aina.