Kausikorttimyynti 2022–2023 on päättynyt

9.5.2022

Kausikorttimyynti 2022–2023 on päättynyt

Kauden 2022–2023 kausikorttimyynti on päättynyt. Alta löydät kauden 2022–2023 kausikorttimyynnin infon.

Kauden 2021–2022 kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus omaan paikkaansa 31.5.2022 asti, minkä jälkeen paikat vapautetaan myyntiin. Kausikortit myydään jatkossa kestotilauksena!

Hanki kausikorttisi nyt, saat sen edullisemmin! etuhinnat voimassa toukokuussa 2022 vanhoille ja uusille asiakkaille.

Kausikorttietu irtolippuihin verrattuna kymmenistä euroista satoihin euroihin – suurin etusi voi olla jopa 332 euroa!

Kaudelle 2022–2023 KAIKKI kausikortit uusitaan ja korttien visuaalinen ilme myös uusiutuu tämän myötä. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että vanhalla kausikortilla ei pääse enää sisälle KooKoon kotiotteluun, vaikka kortin voimassaoloa olisikin jatkanut. Jokainen kausikorttiasiakas saa siis uudelle kaudelle uuden kortin ja kortin voi valita muovikorttina, mobiilikorttina tai lippuvihkona. Kausikortit ovat noudettavissa elokuussa harjoitusotteluista.

Lisäksi kausikortit muuttuvat kestotilaus-muotoon! Tämä tarkoittaa sitä, että korttisi uusiutuu automaattisesti seuraavalle kaudelle, ellet peruuta korttiasi ennen erikseen ilmoitettua ajankohtaa. KooKoo tiedottaa kausikorttien peruutusajankohdasta keväällä 2023. Tilaaja siis sitoutuu ostamaan kausikortin myös kaudelle 2023–2024 kuitenkin niin, että asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus KooKoon myöhemmin ilmoittamana ajankohtana. Lisätietoja kausikortin jatkuvasta tilauksesta ja sen maksutavoista asiakkaille toimitetaan keväällä 2023.

Kausikorttilaisena näet kaikki KooKoon 30 runkosarjan kotiottelua sekä Lumon Areenalla elokuussa ja syyskuussa pelattavat harjoitusottelut. Kausikortilla saat myös muita etuja, muun muassa alennusta KooKoo-lounaasta, KooKoo LIVE!:stä ja KooKoon fanituotteista. Mitä aiemmin hankit kausikortin, sitä edullisemmin sen saat!

KUUSI HYVÄÄ SYYTÄ HANKKIA KAUSIKORTTI

1. Oma vakiopaikka Lumon Areenalla kaikissa kotiotteluissa!
2. Säästöä jopa kymmeniä–satoja euroja irtolippuihin verrattuna!
3. Helppo ja nopea sisäänpääsy: ei jonottamista lippuluukulla!
4. Kauden aikana kaksi kausikorttilaisten ja joukkueen yhteistä tapahtumaa
5. Pääsy KooKoon sisäpiiriin: kuulet uutiset ensimmäisten joukossa
6. Yksi joukkue, monta tarinaa. Ole osa yhtä joukkuetta!


Kausikorttien hinnat 31.5.2022 asti:

KATEGORIA AIKUISET ELÄKELÄISET MUUT*
I-kategoria 709 € 609 € 259 €
II-kategoria 559 € 459 € 259 €
III-kategoria 429 € 429 € 259 €
Seisomakatsomo 209 € 209 € 209 €

Kausikorttien hinnat 1.6.2022 alkaen:

KATEGORIA AIKUISET ELÄKELÄISET MUUT*
I-kategoria 759 € 659 € 309 €
II-kategoria 609 € 509 € 309 €
III-kategoria 459 € 459 € 309 €
Seisomakatsomo 259 € 259 € 259 €

* Muut-kategoriaa ovat lapset (7-17 vuotta) ja opiskelijat.
Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä aina.

Kuudes Kenttäpelaaja ry:n jäsenille seisomapaikkakausikortti 209€. Tilaukset KooKoon toimistolta ja jäsenyys pitää todistaa.


Näin ostat kausikortin:

TILAA KAUSIKORTTI TICKETMASTER PRON KAUTTA:

1. Mene osoitteeseen www.kookoo.tmtickets.fi.

2. Oletko vanha vai uusi kausikorttilainen?

Vanha kausikorttilainen: kirjaudu sisään aiemmin luomallasi Ticketmaster Pro -tunnuksella.

  • Huomioithan, että Ticketmaster.fi -lippukaupan käyttäjätunnus ei käy sellaisenaan, vaan jos käytät samoja rekisteröintitietoja, sinun tulee olla rekisteröityneenä myös Ticketmaster Prohon samoilla tiedoilla. Mikäli et ole rekisteröitynyt, rekisteröidy ensin. ÄLÄ REKISTERÖIDY KUITENKAAN TOISTA KERTAA – Kausikorttisi löytyy sen sähköpostiosoitteen takaa, jonka olet KooKoolle aiemmin antanut. Jos sisäänkirjautumisen jälkeen tiedoistasi ei löydy vanhaa kausikorttiasi, olet todennäköisesti kirjautunut sisään jollain muulla, kuin KooKoolle antamallasi sähköpostiosoitteella. Jos et muista salasanaasi, tilaa ensin uusi salasana. Jos et tästäkään huolimatta pääse kirjautumaan sisään, otathan yhteyttä KooKoon toimistoon.

Uusi kausikorttilainen: rekisteröidy Ticketmaster Pro -järjestelmään.

  • Huomioithan, että Ticketmaster.fi -lippukaupan käyttäjätunnus ei käy sellaisenaan, vaan jos käytät samoja rekisteröintitietoja, sinun tulee olla rekisteröityneenä myös Ticketmaster Prohon samoilla tiedoilla.

Mikäli et pääse sisään Prohon, otathan yhteyttä KooKoon toimistoon varmistaaksesi oikean sähköpostiosoitteen!

3. Vanha kausikorttilainen – voit uusia kausikorttisi suoraan historiasi kautta. Uusi kausikorttilainen – valitse haluamasi paikka ja kortin tyyppi kartalta.

4. Siirry maksamaan.

5. Kiitos tilauksestasi! Tilauksestasi toimitetaan tilausvahvistus sähköpostitse.

6. Nauti lätkähuumasta – KooKoontuminen on sallittua!

TILAA KAUSIKORTTI KOOKOON TOIMISTON KAUTTA

1. Voit uusia vanhan kausikorttisi tai tilata uuden suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kausikortti@kookoo.fi. Edes käyntiä toimistolla ei tarvita; edelleen voit maksaa korttisi yleisimmillä kulttuuri- ja liikuntaeduilla etänä, laskulla tai vierailemalla KooKoon toimistolla (pankki- tai luottokortti). Laskutuslisä 8€.

2. Kerrothan sähköpostissasi halutun kortinhaltijan nimen (yksityinen/yritys), osoitetiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero (myös mobiilikausikorttia varten) ja kausikortin tiedot (paikka ja kategoria). Voit myös kertoa halutun maksutavan sähköpostissasi. Jos haluat maksaa kortin kokonaan laskulla tai yleisimmillä kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, sinun ei tarvitse vierailla KooKoon toimistolla.

3. Kiitos tilauksestasi! KooKoo vastaa kaikkiin tulleisiin kausikorttitilauksiin.