Kausi jatkuu varmuudella pudotuspeleissä!

10.2.2020

10.02.2020 14:13

Kausi jatkuu varmuudella pudotuspeleissä!

KooKoon historiallinen pudotuspelipaikka varmistui perjantain ottelukierroksella.

KooKoon kausi 2019–2020 jatkuu runkosarjan jälkeen varmuudella pudotuspeleissä!

– Olemme tehneet seurana määrätietoisesti töitä jo pidemmän aikaa. Liigassa ensisijainen tavoitteemme oli uskottavuus, sen jälkeen playoffs-paikka. Nyt tämäkin tavoite täyttyy, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa iloitsee.

Kuluva kausi on oranssimustille seurahistorian kahdeksas Suomen ykköstasolla. Pudotuspelipaikka on historiallinen, sillä se on KooKoolle kautta aikojen ensimmäinen pääsarjassa.

– Playoffs-paikka on upea juttu koko KooKoo-yhteisölle: yhteistyökumppaneille, kausikorttilaisille, kannattajille, henkilökunnalle ja myös joukkueelle. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä, eli emme tietenkään tyydy vielä tähän.

– Runkosarjassakin on vielä jäljellä paljon pelejä sekä Lumon Areenalla että vieraspaikkakunnilla. Nautitaan peleistä, tuetaan joukkuetta ja ollaan #yksijoukkue!

Pudotuspelipaikka varmistui perjantaina, kun KooKoo sai Lappeenrannasta mukaansa yhden sarjapisteen. KooKoolla on 47 ottelun jälkeen kasassa 91 pistettä ja sarjan neljäs sija. Tämä riittää vähintään kymmenenteen sijaan, sillä Sport, Jukurit, Pelicans, SaiPa ja joko TPS tai Ässät jäävät varmuudella taakse.

Playoffs-kausikorttien myynti alkaa viikolla kahdeksan ja sekä kausikorteista että lipuista tiedotetaan myöhemmin lisää.


Seuraava kotiottelu: